Sanjarica

Vodolija-Mesečni horoskop za septembar 2021.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ljubav

Sunce predstavlja vašeg emotivnog ili bračnog partnera, a početkom septembra će biti pomračeno. Očigledno je da će voljena osoba ili supružnik imati tokom ovog perioda velike probleme I da će biti neophodno da vi budete spremni da priteknete u pomoć I pružite rame za plakanje. Nemojte se “izmaći” iz situacija kada ste voljenoj osobi potrebni kao podrška, jer je neophodno da budete odgovorni prema osobi sa kojom ste u emotivnoj relaciji. Postoji tendencija da će se neki od vas distancirati od partnera, ne shvatajući da njegovo ponašanje u suštini pokazuje da ima velike lične probleme sa kojima se teško bori. U ovom periodu je potrebno da budete širokih shvatanja I da prihvatite neke kompromise, čak iako vam oni nisu mili. I pored svih ovih saveta, itekako je moguće da neki od odnosa tokom septembra prestanu da postoje. Ne podležite ishitrenim odlukama, period od drugog dela meseca doneće vam ponovo sklad I mir u vašim emotivnim relacijama….Slobodne Vodolije – planeta koja vlada vašim poljem ljubavi, Merkur, tokom većeg dela septembra biće u retrogradnom hodu. Moguće je da će biti manje ljubavnih prilika, a neki od vas će pokušavati I da obnove odnos sa bivšim emotivnim partnerima. U svakom slučaju, komunikacija sa onima koji vam se dopadaju će povremeno “klackati”. Ipak, ovo ne znači da je ovo mesec bez dobrih prilika za vas – od polovine meseca krećete sa mnogo jačim aktivnostima, a treća dekada septembra donosi vam pravo ljubavno ostvarenje.

Posao

I kod Vodolija će poslovni segment pretrpeti velike promene tokom septembra. Pomračenje Sunca pada u vaše polje tuđeg novca, ali I kriza I promena I u poslovnim partnerstvima može doći do situacija sa kojima ćete imati problem da izađete na kraj. Evidentno je da ćete imati velikih problema sa namicanjem potrebnih finansijskih sredstava, a moguće je da neki novac na koji ste računali, a koji vam je potreban za izmirenje obaveza, nećete moći da dobijete tako lako. Takođe, polovinom meseca se u vašem polju posla I novca dešava pomračenje Meseca, što će dodatno doprineti da se osećate destabilizovano, ali I da shvatite da je potrebno što pre napraviti neke korenite zaokrete u poslovanju. Ipak, ulaskom Jupitera u vaše polje ekspanzija, planova, stranaca krajem prve dekade – vi lično ste dobili jednu moćnu podršku, koja će se aktivirati na pravi način u drugom delu septembra. Treća dekada meseca doneće vam neočekivani pokret ka novim saradnjama, a pojedini od vas će u tom periodu naći potpuno novi posao, ili se prihvatiti dodatnih angažovanja, koja će oporaviti vaš finansijski segment.

Zdravlje

Prva dekada meseca je nepovoljna u zdravstvenom segmentu, što će naročito osetiti pripadnici starije generacije. Mogući su problemi sa probavom, stomačnim delom, a mogli biste da odradite I krvnu sliku I proverite stanje krvnih sudova. Ostatak meseca donosi solidne zdravstvene prilike.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM