Sanjarica

Šta znači sanjati vršidbu?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sanjati da vidite vršidbu
Ako u snu vidite vršidbu, to označava uspeh u poslu. Verovatno ćete iskoristiti svaku šansu koja vam se ukaže zbog čega ćete veoma brzo napredovati. Smatraćete da je važno da se ostvarite na poslovnom planu kako biste mogli da se posvetite formiranju porodice bez griže savesti i osećaja da ste nešto propustili.

Sanjati da učestvujete u vršidbi
Ukoliko u snu učestvujete u vršidbi, to označava mukotrpan posao. Moguće je da ste slabo nagrađeni za vaš trud pa nemate motivaciju da se dokazujete. Čekate da pronađete nešto bolje, a u međuvremenu otaljavate posao ne krijući da ste razočarani uslovima i tretmanom nadređenih.

Sanjati da odbijate da učestvujete u vršidbi
Kada u snu odbijete da učestvujete u vršidbi, to znači da birate posao. Vi ste osoba koja ne želi bilo šta da radi jer smatrate da na taj način nipodaštavate vreme koje ste proveli školujući se i radeći na sebi. Radije ćete sedeti kod kuće dok se ne ukaže prilika za koju procenite da je na vašem nivou.

Sanjati da drugi učestvuju u vršidbi
Ako u snu drugi učestvuju u vršidbi, to implicira da će vas bliske osobe kritikovati. Verovatno vas često upoređuju sa onima koji su postigli više u životu i savetuju vas da se na njih ugledate. Iako znate da je to za vaše dobro, nekada se namerno ponašate suprotno i radite ono što ih iritira.
Sanjati da ste napustili vršidbu
Kada u snu napustite vršidbu, to ukazuje da nećete održati obećanje. Moguće je da ćete promeniti mišljenje i raskinuti poslovnu saradnju, vezu, i sl. Mnogi će vas zbog toga osuđivati, ali vi ćete smatrati da morate da budete iskreni i da postupate u skladu sa vašim osećanjima.
Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili učestvovali u vršidbi, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija vršidbe
Vršidba je izdvajanje zrnevlja raznih poljoprivrednih kultura nakon žetve.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM