Sanjarica

Šta znači sanjati venac?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sanjati venac za pokojnika
Ako u snu vidite venac za pokojnika, to upozorava na neprilike sa komšijama. Moguće je da će im smetati sve što uradite pa će svojim kritikama i zlonamernim komentarima izazivati konflikte. Ovo se posebno odnosi na vas ukoliko imate kućne ljubimce koje oni ne podnose i kojih bi se, najradije, rešili.

Sanjati da pletete venac
Ukoliko u snu pletete venac, to označava prodadžisanje. Može se desiti da će osoba iz okruženja želeti da vas upozna sa nekim za koga smatra da je idealna prilika za vas. Pričaće vam sve najbolje o njemu/njoj i toliko će insistirati, da vam neće ostaviti drugog izbora nego da ga/je upoznate i sami se uverite da li su te pohvale istinite.

Sanjati da nosite venac na glavi
Kada u snu nosite venac na glavi, to implicira da će vas neko oklevetati. Verovatno će osoba sa kojom niste bliski doći do zaključka da ste uobraženi i pripisaće vam brojne negativne osobine. Neće vam biti prijatno kada to čujete, ali nećete mu/joj se pravdati, niti ćete se truditi da mu/joj dokažete da greši.

Sanjati venac od cveća
Ako u snu vidite venac od cveća, to označava ljubavne brige. Moguće je da niste sigurni u partnerova/partnerkina osećanja zbog čega ne možete da se opustite i da uživate u vašoj vezi/braku. Ne želite da o tome otvoreno popričate sa njim/njom jer će vam reći da preterujete i da se opterećujete glupostima.

Sanjati venac od zlata
Ukoliko u snu vidite venac od zlata, to simbolizuje lep život. Vi ćete donositi prave odluke u pravo vreme i postići ćete sve što se od vas očekuje. Imaćete dovoljno vremena za druženje i provod pa nećete osećati da zaostajete za vašim vršnjacima.
Sanjati venac na grobu
Kada u snu vidite venac na grobu, to znači da ćete dobiti nasledstvo. Ono se može odnositi na nešto što ima veliku materijalnu ili sentimentalnu vrednost. U svakom slučaju, biće vam drago što se dotična osoba vas setila, a poklon ćete čuvati kao oči u glavi.
Sanjati venac
Ako ste osoba ženskog pola i sanjate venac, to ukazuje da imate vernu ljubav. Verovatno partner/ka ima oči samo za vas i svakodnevno vas obasipa pažnjom. Pravi/a ste srećnik/srećnica jer možete u potpunosti da mu/joj verujete i da se na njega/nju oslonite u teškim trenucima.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, pleli ili nosili venac, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija venca
Venac je kotur upletenog cveća.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK