Sanjarica

Šta znači sanjati bicikl – sanovnik

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Snovi o biciklu često predstavljaju želju za uspostavljanjem ravnoteže i harmonije u životu. Takođe, ovi snovi mogu odražavati vašu potrebu za fizičkom aktivnošću, ali i vaš osećaj tuge i usamljenosti.

Šta znači sanjati bicikl?

Sanjati da ste videli bicikl: Ukoliko ste u snu samo videli bicikl, to je znak da je vaša sreća promenljiva i da su odnosi koje imate sa ljudima nestabilni, naročito odnos sa vašim partnerom.

Sanjati da vozite bicikl: Ako ste sanjali kako vozite bicikl, to ukazuje na harmoniju koja vlada u vašem životu. Vi uspevate sve da izbalansirate i osećate se zadovoljno. Ovaj san znači i da ćete uspeti sa lakoćom da stignete do svog cilja, kao i to da vas na poslu očekuje uspeh.

Sanjati da vozite bicikl sa još nekim: Ako ste sanjali kako vozite bicikl sa još nekim, to je znak da ste imali previše očekivanja od te osobe koja vas je verovatno odbila.

Sanjati da ne umete da vozite bicikl: Ako ste sanjali da ne umete da vozite bicikl, to je znak da ne možete nikako da uspostavite ravnotežu između raznih aspekata vašeg života. Trebalo bi malo bolje da se organizujete.

Sanjati da padate sa bicikla: Ukoliko ste sanjali kako padate sa bicikla i kako ne možete da uspostavite ravnotežu, to je znak da vas u stvarnom životu muče razne brige i problemi i da niste sigurni u sebe. Imate veliki problem da se osamostalite i da preuzmete stvar u svoje ruke. Takođe, ovaj san znači da u narednom periodu nećete imati sreće u ljubavi.

Sanjati da kupujete bicikl: Ukoliko ste sanjali da kupujete bicikl, to znači da ćete imati napredak u porodičnim odnosima. Takođe, ovaj san predskazuje neki novčani dobitak.

Sanjati da prodajete bicikl: Ovaj san ukazuje na to da ćete morati da smanjite troškove i da se odreknete nečega što volite.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK