Sanjarica

Šljiva – šta znači sanjati šljive?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Snovi o šljivama najčešće su pokazatelji dobrih stvari i pozitivnog osjećaja vezanog za život sanjača, mada njemu to često ne izgleda baš savršeno, ali i ne mora biti savršeno da bi bilo dobro.

Sanjati da berete i skupljate šljive
Sanjati branje šljiva znači dobre i pozitivne stvari, a to se najčešće odnosi na vaš poslovni život i financijsku situaciju. Napredak na poslu, povećanje plate, a ako ste vlasnik nekog biznisa, branje šljiva u snovima znači da će vam se prihodi značajno povećati. Sve u svemu, nemate razloga za neke veće brige i možete biti spokojni.

Sanjati da jedete šljive
Ako sanjate da jedete slatke, zrele šljive, u vašem ljubavnom životu je sve kako treba biti. Zadovoljni ste i osećate se sigurno, partner vam veruje, a isto tako i vi njemu.
Sanjati da jedete zelene i nezrele šljive, znači da u vašoj vezi nedostaje poverenja i komunikacije. Osećate se nesigurno i strepnje su vam svakodnevica. Poradite na vašem odnosu s partnerom i ne izbegavajte komunikaciju s njim, jer samo tako ćete vratiti sreću i zadovoljstvo u vaš zajednički život.

Sanjati da berete šljive i odmah ih jedete
Ako sanjate da berete šljive koje odmah i jedete, najverovatnije osećate nezadovoljstvo i prazninu u sebi, iako je sve oko vas onako kako ste i sami to želeli i trebali bi se osećati bolje. Život vam pokazuje da sva sreća oko vas ponekad nije dovoljna za onu sreću u vama.
Kad nađete trule šljive među onima koje jedete, budite oprezni kako živite, te kako će se način vašeg života odraziti na vašu budućnost. Moguće je da dočekate starost žaleći za mnogim stvarima iz mladosti, te da u budućnosti budete jako usamljeni. Pod hitno menjajte neke stvari u svom životu i ne dozvolite da vas vaši postupci učine usamljenim čovekom koji ima mnogo neprijatelja.
Sanjati da jedete suve šljive
Kad sanjate da jedete suve šljive, vrlo je verovatno da imate, ili ćete imati nekih zdravstvenih problema. Povedite računa o svom zdravlju, a najbolje je da posetite doktora, naročito ako to već dugo niste učinili.
Takođe, suve šljive pokazuju da je vašim životom ovladala dosada, te da ni sami ne znate kako da ispunite vreme, a da vam to bude zanimljivo. Opasnost od depresije i povlačenja u sebe, pa je najbolje da obratite pažnju na sebe i okolinu, te da nađete način da uživate u svakom trenutku života.
Sanjati šljive i zimu
Sanjati šljive u zimskom pejzažu znači dolazak teških vremena i problematičnih situacija koje se teško mogu izbeći. Razmislite o svemu što vas može iznenaditi i preduhitrite lošu budućnost pre nego ona zaskoči vas.

Sanjati šljive na stablu
Videti šljive na stablima, obeležava vas kao sanjara i osobu koja voli da mašta. Ako su stabla naročito rodna, to znači da nemate problema da se sa svim problemima suočite sami, bez pomoći bilo koga drugog.
Zrele šljive na stablu znače mir i spokoj, opuštanje u krugu vaših najmilijih i uživanje u čarima ljubavi i porodičnog života. Zelene šljive na stablu predstavljaju moguće probleme sa nekim iz kruga vaše porodice, ili sa vašim ljubavnim partnerom.

Peći rakiju od šljiva u snu
Predstoje vam veseli trenuci na javi, radost i nekakvo veselje.

Definicija šljive
Šljiva je slatka voćka, veoma rasprostranjena, a na našim prostorima i neobično popularna. Brojni su načini njene konzumacije i pripreme, a jedan od najpoznatijih je pravljenje rakije od šljiva.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK