Sanjarica

Škorpija-Mesečni horoskop za decembar 2022.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Jedan čudan mesec na emotivnom planu za Škorpije. Istina je da će Venera preći u vaš znak i da će prilika za ljubav biti mnogo više, jer ćete vi lično dobiti i na šarmu i na intenzitetu i na magnetičnosti i privlačiti pripadnike suprotnog pola. No, ne treba zaboraviti da je vaš vladar u znaku Vage u dosta lošim aspektima i još na sve to – u polju tajni i podsvesti. Neke će se Škorpije upustiti u toliko intenzivne avanture i odnose tokom ovog meseca da će ih verovatno zapamtiti za ceo život. Drugi će pak imati velike muke da naprave odabir i opterećivati sami sebe odlukama na koju se stranu okrenuti. Ne bi me ništa čudilo da sedite na dve stolice istovremeno. Oni u emotivnim vezama i brakovima će biti u jednom strasnom periodu, koji će, isto tako strasno, biti presecan svađama i raspravama svakih vrsta. I pitanje veronosti može biti potegnuto, jer će se neke Škorpije suočiti sa ozbiljnim optužbama od strane voljene osobe. A možda čak i biti otkrivene u svojim „sumnjivim“ radnjama. Mislim da ste do sada shvatili ono što pokušavam da kažem – tokom celog ovog decembra svega će biti, samo neće biti mira. Doduše, vi podsvesno uvek i tražite da se nešto događa, da bude burno, ali nisam sigurna koliko će vam sva ova bura zaista i prijati. Jer, u pojedinim trenucima će pretiti da se pretvori u tornado koji ruši sve pred sobom. Vama će lično biti najteže jer nećete moći da se kontrolišete i obuzdate svoje strasti, a te iste strasti će vas voditi u situacije koje su turbulentne, ali i nezaboravne.

Posao

Mesec u isto vreme podsticajan, ali i težak. Izgleda baš kao da su se sve zvezde urotile da vam ne daju ni trenutka predaha. Ono što je lepo je da se otvaraju jače mogućnosti za finansijske prilive i da će vas ovaj trend pratiti sigurno u prvoj i drugoj dekadi decembra. Nakon toga, prilivi idu ka smanjenju, a troškovi ka povećanju, što je sve posledica nastupajućih praznika. Ono što nije lepo jeste da ćete kroz svoje poslovne odnose uglavnom prolaziti na najkomplikovaniji mogući način. Neke saradnje će u ovom mesecu pući i to verovatno nepovratno. Ako se nešto tog tipa dogodi, kažite sami sebi da je to najbolje. Jer, sada možete da se okrenete nekim drugim stvarima i poslovima koje ste nepotrebno zanemarivali. Nemojte zaboraviti još jednu stvar – početkom januara vaš vladar Mars ulazi u vaš znak. A od tada vas, dragi moji i drage moje – niko ne zaustavi. Još jedno vreme funkcionišite na ovaj način, pokušavajte koliko možete da se izborite sa gomilom obaveza, a kada dođe pravi trenutak – idemo na bolje.

Zdravlje

Najrealnije gledano – zdravstvene prilike nisu dobre po vas. Problemi sa psihom, nervoza, stres, padovi u depresiju. Pored ovoga – problemi sa upalama, infekcijama, virusima. Idemo dalje – kičma, glava, sinusi. Nekako kao da ste se rašrafili u potpunosti, što nije ni čudo, obzirom na to kroz kakav period godinama prolazite. Koliko god bilo u vašoj moći – vodite računa o sebi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM