Sanjarica

Sanovnik hrana – šta znači sanjati hranu

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Snovi o hranu najčešće ukazuju na neke zdravstvene probleme koje imate ili koje ćete imati u narednom periodu. Ovi snovi služe kao upozorenje da povedete više računa o sebi i o svom zdravlju. Nešto više o simbolici ovakvih snova možete videti u nastavku.

Šta znači sanjati hranu?

Sanjati da posmatrate hranu: Ukoliko u snu samo posmatrate hranu, to može biti znak da postoji nešto što jako želite, a što znate da ne možete imati. Uglavnom su to neke nerealne želje koje se tiču ljubavi ili posla.

Sanjati da spremate hranu: Ukoliko ste sanjali kako spremate hranu, to znači da je pred vama neki materijalni ili novčani dobitak. Moguće je i da ćete naslediti nešto što niste očekivali.

Sanjati da probate hranu: Ako ste sanjali kako u snu samo probate hranu i ako vam se sviđa njen ukus, to je znak da ćete uspeti da se oslobodite mnogih briga i problema i da ćete osetiti olakšanje. Međutim, ukoliko vam hrana nije ukusna, to znači da ćete biti jako uznemireni i opterećeni zbog nečega. Ukoliko se desi da hrana koju probate nema nikakav poseban ukus, to je znak da ste trenutno ravnodušni i da nemate volju ni za čim.

Sanjati da jedete hranu: Ukoliko ste sanjali kako jedete hranu, to može da ukazuje na vašu sklonost da postavljate sebi neke nerealne ciljeve koje ne možete da ostvarite.

Sanjati da služite goste hranom: Ako ste sanjali kako služite hranom druge osobe, taj san ukazuje na neko neplanirano veselje koje će vas jako obradovati. Može se desiti da vam dođu neočekivani gosti ili da budete pozvani na neko slavlje.

Sanjati pokvarenu hranu: Ukoliko ste sanjali pokvarenu hranu, to je loš predznak. Pokvarena hrana u snovima simboliše tugu i bolest. Osim toga, ovaj san može značiti da će neki ljudi iz vašeg okruženja imati loše namere prema vama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK