Sanjarica

Ribe-Mesečni horoskop za oktobar 2022.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Žao mi je što moram da počnem sa lošim vestima, ali jednostavno – tako je kako je. Prvi deo meseca je u potpunosti sumoran što se ljubavi tiče. Oni u emotivnim vezama kao da su se pogubili u potpunosti, više ne znaju da li da veruju sebi, da li da veruju partneru….jedino što je sigurno da je ovo vreme sumnji, konfuzija, ljubomore, razmišljanja o partnerovoj iskrenosti. Ne može se doduše poreći da I partner na isti način sumnja u vas, pa je više nego tragično to što ćete oboje kroz ceo ovaj proces patiti. Da li je moguće izaći iz ovog začaranog kruga? Pa naravno da jeste, ali ćete morati da budete malo strpljiviji. Najveća bi greška bila da u afektu prekinete odnos sa voljenom osobom, a da pre toga ne sednete I ozbiljno porazgovarate o vašoj vezi. Ne zaboravite – sunce se uvek ponovo rađa…a vama će svanuti od drugog dela meseca. Porast ljubavi, optimizma I Ribe konačno u mogućnosti da zaista uživaju sa dragim bićem. Oni u brakovima će proći kroz neke slične nedoumice, s tim što ćete ipak imati prilike da kroz svakodnevnu komunikaciju sa bračnim partnerom ipak nešto brže dođete do rešenja. A kako će kroz sve ove brzake proći slobodnjaci? Obzirom na vašu romantičnu prirodu I spremnost da se zanesete “na keca” potpuno sam uverena da ćete se u prvom delu meseca zaljubiti kao zmaj. Ne znam da li vredi govoriti da je osoba za kojom ćete odlepiti vrlo verovatno nedostojna vaše ljubavi I vašeg poverenja…Ako ste već toliko željni sreće, budite strpljivi I sačekajte malo – drugi deo oktobra nosi prave šanse za vas….

Posao

Saturn u polju karijere, Jupiter u polju poslovno partnerskih odnosa, zajedno sa Marsom I Venerom…sve se zaista vrti oko ozbiljne poslovne tematike, ali nije zgoreg napomenuti da će se od vas očekivati mnogo više nego do sada. Neke ozbiljne priče se mogu otvoriti Ribama, naročito u drugom delu meseca, ali zbog prisustva Saturna koji gleda kvadratom na vaš znak, nikako ne očekujte lakoću jer je neće biti. Težina, mnogo posla, mnogo obaveza a nedovoljna finansijska isplativost najviše će vas pratiti u prvom delu oktobra, kada neke Ribe mogu imati ozbiljne padove I poslovne promašaje, naročito ako budu pokušavale da na manipulativan ili nelegalan način dođu do onoga što žele. Smatrajte se upozorenim, I shvatite – možda muljanje I proračnatost mogu da prođu povremeno, ali sada ne. Drugi deo meseca je zato zaista podsticajan, em ćete konačno videti kraj nekih teškoća, em se zaista otvaraju prilike za dobre finansijske prilive. Sve će funkcionisati prilično solidno, ali to ne znači da ćete raditi manje. Naprotiv – more I more poslovnih obaveza vam predstoji….ali nije teško raditi ako se od toga vidi vajda, zar ne?

Zdravlje

I sami znate da su povremena upadanja u depresivna stanja jedan od vaših najvećih problema. Nekada uspevate da se izborite sa time, nekada ne. Prvi deo meseca će vam biti naporan po tom pitanju jer čim nema vašeg prirodnog optimizma I čim upadnete u “bedak” to vam se odrazi I na zdravlje. Mogući su problem sa stomakom, kičmom I sa očima. Čuvajte sebe malo bolje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM