Ribe-Mesečni horoskop za avgust 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Posao

Na poslu se situacija postepeno komplikuje. Saturn, koji duže vreme dominira vašim poljem poslovnih aktivnosti, sprema se za okret, što znači da u realnom životu donosi konfuziju i najavljuje neizvesnu situaciju. Njemu će se vrlo brzo pridružiti i Mars koji pojačava i ubrzava loše uplive pa će se veliki broj pripadnika znaka mimo svoje volje naći na poslovnoj prekretnici. Mogući su gubici posla, zbog raznih restriktivnih mera i smanjenja viška zaposlenih, ili zbog nove sistematizacije i drugih organizacionih promena. Oni koji imaju privatan posao mogli bi da se suoče sa gubicima i finansijskim problemima koji će presudno uticati na nastupajući period u smislu ozbiljnih rezova na poslu ili čak gašenja posla. Jupiter, vladar znaka u polju koje se povezuje sa partnerskim odnosima u poslovnom smislu daje mogućnost spajanja sa nekom jačom firmom ili sa nekim ko je povezan sa inostranstvom. Pripremite se za razne poslovne “turbulencije”.

Ljubav

Iako početak ovog perioda ne nagoveštava burna događanja na ljubavnom planu, takva situacija neće još dugo potrajati. Ustaljenu monotoniju remeti Merkurov ulazak u znak Device, 31. jula, a dodatno uzbuđenje doneće 5. avgusta i Venera u polju partnerstva. U tom periodu moglo bi da dođe do potpunog preuređenja odnosa. Sve vrste veza, bilo da su kratkotrajne, duge ili bračne, biće na na nekoj vrsti testa u narednim nedeljama. Stelijum, koji u znaku Device formiraju Merkur, Venera i Jupiter, uneće suštinske kvalitativne promene vašeg odnosa sa partnerom na duže staze. Veze i brakovi koji su već duže u krizi okončaće se u ovom periodu. Slobodni pripadnici znaka imaće proširen izbor, što nekad i nije prednost jer će teže izabrati pravu osobu, pa je neophodno da osim emocija i srca, prilikom izbora uključe i razum.

Zdravlje

Mogući kardiovaskularni problemi, povišen pritisak ili srčana aritmija. Pazite na ishranu, izbegavajte stresne situacije, manje se nervirajte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK