Rak-Mesečni horoskop za septembar 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ljubav

Emotivne veze I bračni odnosi Rakova su tokom septembra na velikom ispitu. Istina je da će Jupiter ušetati krajem prve dekade u vaše polje doma, ali to ne znači da su pod njegovom zaštitom I oni odnosi kojima je već odavno “istekao rok trajanja”. NI pomračenje Sunca ni pomračenje Meseca, a oba se dešavaju u prve dve dekade septembra, ne idu vam na ruku. Evidentno je da će od samog početka perioda krenuti problem u komunikaciji sa partnerom, a više je nego verovatno da nešto što je do tog momenta bilo skriveno, može ugledati svetlost dana. Ovo mogu biti vaše ili partnerove tajne, ali I problemi koje ste uporno gurali pod tepih, nadajući se da će nestati. U suštini, do polovine septembra će verovatno sve biti rešeno – ostajete li zajedno ili ne. Oni parovi koji prevaziđu nastupajuće probleme imaju odličan ostatak septembra I evidentno je da će se njihova povezanost samo produbiti. Slobodni pripadnici znaka su nešto povučeniji u prvoj dekadi, dok se već u drugoj otvaraju prilike za nova poznanstva I zanimljive kontakte sa suprotnim polom. Poslovni segment, ali I druženja sa prijateljima, društvene mreže – mesta su gde bi se potencijalni partner mogao pojaviti. Komunikacija može krenuti dosta dobro, ali bez žurbe – tek poslednja dekada je odlična za ljubav.

Posao

Ni u poslovnom segmentu situacije neće funkcionisati lagano. Vaše polje posla I novca, kao I dogovori I komunikacija sa saradnicima pod pritiskom su zbog pomračenja Sunca početkom septembra. U prvoj dekadi budite oprezniji po pitanju baratanja novcem, a moguće je da će vam dogovori na koje ste računali u poslednjem momentu biti “izmaknuti iz ruku”. Neki od vas se sada mogu suočiti I sa dosta neprijatnim informacijama, pa čak I gubitkom posla. Pomračenje Meseca, vladara vašeg znaka, dešava se polovinom meseca I to u polju stranaca, planova, a “potkačiće” opet sve ono vezano za posao I kontakte sa poslovnim partnerima. U suštini, tek je poslednja dekada septembra rasterećujuća po vas. Nikakvi ekstra značajni pomaci se neće u tom trenutku dogoditi, ali ćete vi makar moći da odahnete I da se posvetite stabilizaciji poslovnog, a naročito finansijskog segmenta. Baš te finansije biće prilično bolna tačka za sve Rakove – obratite pažnju na investicije I regulišite dugovanja I obaveze koje imate.

Zdravlje

Stres I nerviranje mogu tokom septembra biti glavni pokretači zdravstvenih tegoba. Tek ulaskom u treću dekadu okolnosti se raščišćavaju, dajući vam mogućnost da se oporavite I stabilizujete. U međuvremenu – potrudite se da vodite računa I o svom fizičkom, ali I mentalnom zdravlju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK