Sanjarica

Rak-Mesečni horoskop za maj 2021.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ljubav

Sve će vas tokom ovog meseca „terati“ da emotivnim odnosima pristupate na drugačiji način. Ukoliko ste sami, teško vam je da vrata prošlosti u potpunosti zatvorite za sobom i verovatno je da ćete povremeno tokom ovog perioda imati padove i pokušaje da neki kontakt i komunikaciju sa bivšim partnerom obnovite. Neki Rakovi će se preko prijatelja raspitivati o osobi koja im je ostala u srcu, ili možda slati signale preko društvenih mreža – u suštini, i dalje ćete čačkati stare rane. Istina je da se ovde neki kontakti mogu ponovo pokrenuti, ali moguće je da ova obnova bude kratkog daha i da vas drži samo u narednih par meseci. Pre bih vas savetovala da se okrenete malo sebi, druženju sa prijateljima i izlascima, jer vam iz tog segmenta idu mogućnosti za nove emotivne priče. Pošto Merkur, koji vlada vašom komunikacijom, nije postavljen najbolje, moguće je da ćete dosta stidljivo pristupati ovim pričama ili biti povučeni, očekujući da druga strana bude aktivna. Savet je da „prelomite“ i da ne propuštate prilike za sreću. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima moraju o mnogo toga da razgovaraju sa voljenom osobom. Ne izbegavajte ove razgovore, jer vam jedino oni mogu doneti da se neke stvari između vas dvoje iskristališu i možda, samo možda – krenu u pozitivnom smeru.

Posao

Dva malefika, oba u retrogradnom hodu u polju poslovnih okolnosti i svakodnevice, zadaće komplikovan zadatak Rakovima tokom maja. Istina je da će se neke stvari ipak malo jače pokrenuti direktnim kretanjem Jupitera krajem prve dekade, ali i na dalje će pred vama biti period kada ćete do uspeha stići samo ako funkcionišete u nekom ustaljenom, stabilnom, vrlo praktičnom modusu. Podrška drugih stoji, moguće je da se tokom ovog maja dogode i neka važna poznanstva, ostvare bitni kontakti sa ljudima koji su spremni da vas poguraju, ali ne računajte da će bilo šta od toga ići brzo. Na neke dogovore ćete morati da se vratite i da ih preispitate, neki ugovori će morati da budu promenjeni, jer će saradnici tražiti bolje uslove ili vas pak ograničavati nekim dodatnim zahtevima. Ono što će dobro funkcionisati jeste finansijski segment, gde vas očekuje stabilnost i prilivi iz više izvora, kao i naplate starih potraživanja.

Zdravlje

Dosta nerviranja i veliko trošenje energije u poslovnom segmentu mlađoj populaciji će i na dalje donositi probleme i „krnjiti“ vaš imuni sistem. Svesni ste koje poteze je potrebno da povučete, ali nikako da sebe stavite na prvo mesto. Kod starijih će biti aktuelne hronične problematike, najviše sa kostima, kičmom. Potrebno je redovno se kontrolisati.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM