Rak-Mesečni horoskop za maj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ljubav

Sve će vas tokom ovog meseca „terati“ da emotivnim odnosima pristupate na drugačiji način. Ukoliko ste sami, teško vam je da vrata prošlosti u potpunosti zatvorite za sobom i verovatno je da ćete povremeno tokom ovog perioda imati padove i pokušaje da neki kontakt i komunikaciju sa bivšim partnerom obnovite. Neki Rakovi će se preko prijatelja raspitivati o osobi koja im je ostala u srcu, ili možda slati signale preko društvenih mreža – u suštini, i dalje ćete čačkati stare rane. Istina je da se ovde neki kontakti mogu ponovo pokrenuti, ali moguće je da ova obnova bude kratkog daha i da vas drži samo u narednih par meseci. Pre bih vas savetovala da se okrenete malo sebi, druženju sa prijateljima i izlascima, jer vam iz tog segmenta idu mogućnosti za nove emotivne priče. Pošto Merkur, koji vlada vašom komunikacijom, nije postavljen najbolje, moguće je da ćete dosta stidljivo pristupati ovim pričama ili biti povučeni, očekujući da druga strana bude aktivna. Savet je da „prelomite“ i da ne propuštate prilike za sreću. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima moraju o mnogo toga da razgovaraju sa voljenom osobom. Ne izbegavajte ove razgovore, jer vam jedino oni mogu doneti da se neke stvari između vas dvoje iskristališu i možda, samo možda – krenu u pozitivnom smeru.

Posao

Dva malefika, oba u retrogradnom hodu u polju poslovnih okolnosti i svakodnevice, zadaće komplikovan zadatak Rakovima tokom maja. Istina je da će se neke stvari ipak malo jače pokrenuti direktnim kretanjem Jupitera krajem prve dekade, ali i na dalje će pred vama biti period kada ćete do uspeha stići samo ako funkcionišete u nekom ustaljenom, stabilnom, vrlo praktičnom modusu. Podrška drugih stoji, moguće je da se tokom ovog maja dogode i neka važna poznanstva, ostvare bitni kontakti sa ljudima koji su spremni da vas poguraju, ali ne računajte da će bilo šta od toga ići brzo. Na neke dogovore ćete morati da se vratite i da ih preispitate, neki ugovori će morati da budu promenjeni, jer će saradnici tražiti bolje uslove ili vas pak ograničavati nekim dodatnim zahtevima. Ono što će dobro funkcionisati jeste finansijski segment, gde vas očekuje stabilnost i prilivi iz više izvora, kao i naplate starih potraživanja.

Zdravlje

Dosta nerviranja i veliko trošenje energije u poslovnom segmentu mlađoj populaciji će i na dalje donositi probleme i „krnjiti“ vaš imuni sistem. Svesni ste koje poteze je potrebno da povučete, ali nikako da sebe stavite na prvo mesto. Kod starijih će biti aktuelne hronične problematike, najviše sa kostima, kičmom. Potrebno je redovno se kontrolisati.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK