Sanjarica

Proricanje sudbine u današnjem svijetu

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Proricanje sudbine je oduvijek intrigiralo ljude. U umjetnosti, primjerice, jedna od najpoznatijih slika prikazuje proročicu koja Židovu otkriva njegovu sudbinu. Proricanje se isključivo tiče “čitanja” budućih događaja, kako na individualnom tako i na kolektivnom planu. Proricanje je pojam koji obuhvaća apsolutno sve moguće načine prognoziranja budućnosti iako se u današnje vrijeme proricanje ponajviše odnosi na proroke odnosno ljude koji su vidoviti. Neki od najpoznatijih proroka na svijetu su Nostradamus, Edgar Cayce, baba Vanga, braća Tarabići.

Proricanje u današnjem svijetu
Proricanje, na veliku žalost, danas uglavnom nije na dobrom glasu. Puno je faktora zašto je tome tako. Primjerice, činjenica je da su mediji ne tako davno bili ozbiljni i studiozni pri čemu su nastojali čitatelju, gledatelju ili slušatelju ne samo prenijeti točnu i istinitu informaciju nego ga i podučiti pa i prosvijetliti. Danas su mediji smeće. Prijenos točnih informacija je zamijenilo bavljenje banalnostima. Sve je postalo plitko i manipulaciji podložno. Proricanje nije ostalo netaknuto. Pojavilo se čitavo more proroka koji obećavaju brda i doline. Veliki broj ljudi odjednom ima urođeni dar vidovitosti. Sve je začinjeno bombastičnim marketingom. Kristalne kugle, marame žarkih boja, kičasti nakit i mistične svijeće “iskaču” iz novinskih i internetskih oglasa. Plitko i manipulaciji podložno. Ne čudi što se tu i tamo pojavi vijest kako je “prorok” završio na sudu jer je klijenta oštetio za par stotina tisuća kuna. U današnjem političko-ekonomskom poretku sve ima svoju cijenu. Svi imaju svoju publiku. Problem je što je postalo jako teško, ako ne i nemoguće razlikovati darovite od nedarovitih.

Proricanje kao zabava
Proricanje je postalo oblik zabave. Malo je onih koji proricanje shvaćaju ozbiljno. Proricanje je nekada davno bila sveta djelatnost. I danas je tako samo što to priznaju i u skladu s tim se ponašaju tek rijetki. Proricanje može biti zabavno, no ako se želi doći do korisnih informacija u vezi budućih događaja, osjećaja itd., tematici se mora ozbiljno prići.

Proricanje sudbine
Proricanje sudbine se može vršiti na puno načina. Proroci ili vidovnjaci su prvi među jednakima pod uvjetom da doista raspolažu darom. Jako su popularni tumači tarot karata. Astrolozi ne zaostaju puno iako ovdje nema govora o nekakvom dodatnom korištenju urođene vidovitosti ili intuitivnosti. Astrologija je tehnička disciplina koju se mora godinama proučavati da bi se moglo adekvatno gledati unaprijed. Pojedinci u radu koriste visak. Zatim je tu istočnjačka tehnika, ji-čing. Iz germanskih zemalja dolaze rune kao način proricanja. Tu je i kava, listići čaja, kosti i još puno toga.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM