Sanjarica

PRORICANJE SUDBINE KOCKICAMA: BROJEVI ZBROJA KOCKICA

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Proricanje sudbine kockicama ili kleromantika od antičkih vremena budi interes mnogih. Iako se kockice uglavnom koriste u zabavnim igrama, one nam i na vrlo precizan način mogu dati odgovore na postavljena pitanja ili predvidjeti budućnost.

Proricanje sudbine kockicama se može vršiti na više različitih načina. Vrlo često se možemo susresti sa onim najjednostavnijim u kojem dobivamo konkretan odgovor- da ili ne, ali i onim složenijim koji zahtjevaju više vještina i iskustva u tumačenju.

Jedan od načina je proricanje sa tri kockice. Ovaj način proricanja može biti kombiniran; možemo postaviti pitanje iz određene sfere ili pak samo tumačiti odgovore na zbroj vrijednosti tri kockice. Za proricanje sudbine kockicama zbrajamo vrijednosti i tražimo odgovor na datu kombinaciju.

PRORICANJE SUDBINE KOCKICAMA: BROJEVI ZBROJA KOCKICA
Ukoliko ste bacanjem kockica i nihovim zbrajanjem dobili broj 3, budite sigurni da će se dogoditi lijepo iznenađenje te da će vaša želja na vrijeme biti ispunjena.
Ukoliko ste bacanjem kockica i njihovim zbrajanjem dobili broj 4, onda je to znak da trenutno nemate povoljnu situaciju i da morate sačekati povoljniji trenutak.
Ukoliko ste bacanjem kockica i njihovim zbrajanjem dobili broj 5, onda je to pokazatelj da će vaš prijatelj ili prijateljica pomoći da vam se želja ostvari.
Ukoliko ste bacanjem kockica i njihovim zbrajanjem dobili broj 6, onda je to pokazatelj da trebate biti oprezni, posebno ukoliko je neka vrsta partnerstva u pitanju.
Ukoliko ste bacanjem kockica i njihovim zbrajanjem dobili broj 7, onda je to pokazatelj da trebate svoju želju zadržati za sebe.
Ukoliko ste bacanjem kockica i njihovim zbrajanjem dobili broj 8, onda je to pokazatelj da postoje utjecaji za koje možda ne znate, a koji svojim vibracijama ometaju vašu želju.
Ukoliko ste bacanjem kockica i njihovim zbrajanjem dobili broj 9, onda je to pokazatelj da dolaze dani sreće, posebno ukoliko je želja emotivnog karaktera. Ovaj broj najavljuje mogući dolazak vjenčanja, naročito kod osoba koji imaju turbulentnu vezu.
Ukoliko ste bacanjem kockica i njihovim zbrajanjem dobili broj 10, onda je to pokazatelj slavlja i radosnih momenata u kući.
Ukoliko ste bacanjem kockica i njihovim zbrajanjem dobili broj 11, onda je to pokazatelj briga i moguće samoće u narednom periodu.
Ukoliko ste bacanjem kockica i njihovim sabiranjem dobili broj 12 onda je to pokazatelj da treba da se organizujete po pitanju svoje želje i uspeh neće izostati.
Ukoliko ste bacanjem kockica i njihovim zbrajanjem dobili broj 13, onda je to pokazatelj mogućih teškoća na putu ostvarenja želja.
Ukoliko ste bacanjem kockica i njihovim zbrajanjem dobili broj 14, onda je to pokazatelj da će vam u ostvarenju želje pomoći osoba na koju ne računate.
Ukoliko ste bacanjem kockica i njihovim zbrajanjem dobili broj 15, onda je to pokazatelj da će biti dosta spletki i ogovaranja na putu ka ostvarenju vaše želje.
Ukoliko ste bacanjem kockica i njihovim zbrajanjem dobili broj 16, onda je to pokazatelj moguće selidbe ili nekog puta koji će imati veze sa vašim ostvarenjem želje.
Ukoliko ste bacanjem kockica i njihovim zbrajanjem dobili broj 17, onda je to pokazatelj da dolaze promjene, ali da treba izmjeniti pristup kako bi se želja ostvarila.
Ukoliko ste bacanjem kockica i njihovim zbrajanjem dobili broj 18, to je pokazatelj da će se vaša želja ispuniti i da ulazite u razdoblje prosperiteta.
Osim ovog načina, proricanje sudbine kockicama može se primjeniti sa vrijednošću broja planeta u astrologiji i numerologiji, i na taj način dobiti još precizniji dogovor. Kada je u pitanju proricanje sudbine kockicama, mogućnosti su neograničene; kao i smjernice u odgovorima kako da dođemo do sretnog i ispunjenog života.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM