MISTIČNE MOĆI SVAKOG ZNAKA: Škorpije čitaju tuđe duše, Lavovi su vidovnjaci!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Blizanac je rođeni medijum, dok Lav, kada bi obuzdao svoj ego, može čudo da napravi svojim vidovnjačkim sposobnostima

Ovan
Spiritualnom svetu pristupate kao i svemu ostalom – direktno! Iskreni ste u svojim uverenjima, ali previše samopouzdanja može da na neki način omete vaš psihički razvoj, kao i da pojača vašu aroganciju, piše Lovesensa.
Vaš specifični spiritualni talenat: Prekognicija – pitate se kako Ovnovi sve znaju pre ostalih? Sad je otkriveno!

Bik
Idete korak po korak u svom spiritualnom razvoju. Oprezni ste, umete da se čuvate od raznih psihičkih napada. Budući da ste veoma stabilni i realni, u spiritualnom radu naročito vam pomaže urođena dobrota. U različitim spiritualnim disciplinama prednost vam daje vaša spremnost da učite
Vaš specifični spiritualni talenat: Parapsihologija – kad god držite u rukama neki fizički predmet, lakše primate sve spiritualne utiske iz okoline.

Blizanci
Vaša ljubav prema komunikaciji je beskrajna – vi prosto ne možete da prestanete da delite savete drugima. Međutim, stalno uskomešane misli mogu da budu prepreka u razvoju vašeg spiritualnog dara. Vrlo je važno da postavite sebi granice u komunikaciji sa drugima.
Vaš specifični spiritualni talenat: Vi ste rođeni medijum – lakše vam je da razgovarate sa duhovima nego sa živim ljudima.

Rak
Osećajni ste i oprezni, vaši strahovi mogu napraviti blokadu u komunikaciji. Vaša saosećajna priroda je pozitivna strana vaše ličnosti, dovoljno ste lukavi da možete da prepoznate kada se neko poigrava sa vama.
Vaš specifični spiritualni talenat: Tarot – izuzetno ste nadareni da intuitivno razumete slike i simbole.

Lav
U potpunosti uživate pažnju drugih, volite osećaj popularnosti koji dobijate zbog svojih vidovnjačkih sposobnosti. Vaša želja da pomognete drugima prelazi u svet spiritualnog, te ukoliko biste obuzdali svoj ego, mogli biste da napravite čuda.
Vaš specifični spiritualni talenat: Vi ste vidovnjak, a naročito uživate u kontaktu sa velikim ličnostima iz prošlosti.

Devica
Imate veliki potencijal i snažnu spiritualnost, ali nedostatak samopouzdanja i neodređen stav prema tome vas može unazaditi. Metodični i disciplinovani, jako brzo savladavate sve prepreke i crpite dragocena znanja.
Vaš specifični spiritualni talenat: Astrologija – Nema tih stotina detalja koje vi niste u stanju da sintetišete u koherentnu celinu koja čoveku može da pomogne.

Vaga
Teško prihvatate spiritualnu energiju koju primate, plašite se da ćete je pogrešno protumačiti. Budite hrabri i prihvatite sebe, mnoge stvari koje smatrate pukom imaginacijom su zapravo vaša sipiritualna vrata – prestanite da negirate i prepustite se.
Vaš specifični spiritualni talenat: Rođeni ste za Tai Či – ili bilo koju drugu meditaciju u pokretu. Sa spiritualnim energijama povezujete se sa lakoćom i gracioznošću.

Škorpija
Prirodni ste mistik i izvor spiritualnosti. Posedujete jak potencijal i kanal ka spiritualnosti, okultnom i stvarima koje su usko povezane sa mistikom i nepoznatim. Volite da istražujete istoriju ovih tematika, često postajete i ljubitelj spiritualnog sveta.
Vaš specifični spiritualni talenat: Telepatija – svi žele da znaju šta drugi misle, a neki čak i da manipulišu tuđim mislima. Vi možete i jedno i drugo.

Strelac
Niste sigurni da li verujete u spiritualne sposobnosti, ali prihvatate da postoji nešto više i izvan ovozemaljskogsveta. Naprasni ili dramatični incidenti u vašem životu pojačavaju vašu spiritualnu energiju, uviđate da ste mnogo kreativniji i povezaniji sa ovakvim energijama u kriznim situacijama.
Vaš specifični spiritualni talenat: Astralno putovanje – vi zaista možete da idete gde želite, a da čak i ne napustite svoju udobnu fotelju ili krevet.

Jarac
Spiritualni svet shvatate vrlo ozbiljno i iritiraju vas osobe koje ne dele vaše mišljenje. Tradicionalista ste u srcu, privlače vas stari obredi spiritualnog povezivanja, dok novi u vama bude sumnju i neprihvatanje.
Vaš specifični spiritualni talenat: Talentovani ste za tumačenje runa – možete da ih protumačite na jedinstven način.

Vodolija
Znate da postoji nešto izvan ovog sveta – niste sigurni šta tačno. Tragate za racionalnim, naučnim odgovorom na spiritualne fenomene, ali vas posebno uzbuđuje kada ga ne pronalazite. U mnogim aspektima života funkcionišete ispred svog vremena, spiritualni ste kanal drugih entiteta.
Vaš specifični spiritualni talenat: Vi ste spiritualni kanal drugih entiteta – svi oni mogu da progovore kroz vašu svest.

Ribe
Kao pravi empata, prepuštate se spiritualnim vibracijama i najsenzitivniji ste predstavnik svih znakova. Morate naučiti da obuzdate svoje emocije, u suprotnom ćete mešati spiritualnu energiju sa stvarnošću.
Vaš specifični spiritualni talenat: Vi ste ekstrasens – prirodno osećate bolove, emocije i psihička stanja drugih ljudi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD