Sanjarica

Mesečni horoskop za septembar 2022.godine

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovaj mesec možemo podeliti na dva segmenta – prva polovina će definitivno još uvek u velikoj meri “vući teške I komplikovane situacije I donositi nam prvenstveno težinu I nesigurnost, dok se u drugom delu energija menja, olakšava I konačno počinje da nam “sviće”… ako ništa drugo, načekali smo se na neke lepše I bolje momente I red je da sada I počnemo da uživamo u njima.

Gledano na jedan drugi simbolički način, septembar je poslednji mesec u ovoj godini koji vuče toliku težinu. Od oktobra ulazimo u novu životnu fazu I nadamo se da će ona biti neuporedivo bolja nego vreme koje je za nama….

Zato – ne gubite nadu” Izdržite još malo. Svesna sam da nam je svima život u poslednje vreme više nego komplikovan, ali sada već imamo čemu da se radujemo. Zato vam želim snagu I mirno more tokom plovidbe kroz septembar….Srećno!

OVAN

Ljubav

Ono što je vama lično bitno jested a će vladar vašeg znaka tokom celog septembra imati nesmetan “put” kroz znak Strelca, znak velike energije, ali I slobode. Oni koji su trenutno usamljeni, neće teško doživljavati to što su bez partnera jer će zadovoljstvo I ispunjenost pronalaziti u kontaktima sa prijateljima, u putovanjima, u jednoj formi bezbrižnog I lagodnog provoda. Ipak, ovo ne znači da nebo ne sprema ljubavne prilike za vas, što će biti najnaglašenije u drugoj dekadi ovog meseca.

Neki od vas će tada osetiti potrebu da se konačno smire I to samo iz razloga što će osoba koju budete upoznali biti neko ko će vam se jako brzo podvući pod kožu I ka kojoj ćete osetiti veliku strast. Iako će odnos započeti na malo neobaveznim osnovama I na samom početku može izgledati kao da je ovo više seksualno-vatrena “kombinacija” nego nešto što može potrajati, vreme vas može razuveriti I doneti potrebu da sa ovom osobom produbite vezu I ostvarite nešto mnogo konkretnije I važnije.

Ovnovima u emotivnim vezama I brakovima smeše se zaista neki lepi dani. Jupiter ulazi u vaše polje ozbiljnih partnerstava I braka I prvenstveno će baciti akcenat na one u dužim vezama – vi itekako možete poželeti da svoju priču uozbiljite, tako da ne sumnjam da su itekako mogući počeci zajedničkog života, veridbe I brakovi u ovom periodu. Oni u bračnim zajednicama bez većih problema će funkcionisati u skladnoj vezi sa partnerom.

Posao

Prva dekada meseca biće prilično naporna u poslovnom segmentu. Pomračenje Sunca u polju poslovne svakodnevice, kao I prisustvo retrogradnog Merkura u istom polju doneće komplikacije, nerazumevanje sa saradnicima I kolegama I verovatno izvući na svetlost dana neke pogreške I propuste iz prethodnog perioda. Promene koje počinju da se dešavaju ne idu vam u korist I pojedini mogu biti zabrinuti za očuvanje svojih radnih mesta.

Obratite veliku pažnju na papirologiju, arhiviranje dokumenata, ali I na dogovore I potpisivanje ugovora. Od druge dekade situacija se menja na bolje, Jupiter ulazi u vaše polje ozbiljnih partnerstava I od tog trenutka će vam donositi velike mogućnosti za ostvarenje povoljnih saradnji I partnerskih odnosa. Nezaposlenima savetujemo veću aktivaciju u drugom delu septembra, jer se neke poslovne šanse mogu neočekivano otvoriti pred vama. Finansijski segment će biti stabilan.

Zdravlje

Prva polovina meseca je dosta nepovoljna. Vaši energetski potencijali su smanjeni I neophodno je da više posvetite pažnje sebi, svom odmoru, zdravijem načinu ishrane. Polovinom perioda, pomračenje Meseca u polju podsvesti može dovesti I do mentalnog disbalansa, nesanice, blage depresije.

BIK

Ljubav

Pomračenje Sunca u vašem polju ljubavi na samom početku meseca slobodne će Bikove u prvoj polovini septembra u velikoj meri usporiti I ukočiti kada su emocije u pitanju. Ne samo da nećete biti spremni za neka naročita dešavanja I osvajanja, već se možete u potpunosti povući I posvetiti nekim drugim prioritetima.

Ipak, pojedini od vas, zbog retrogradnog kretanja Merkura, koji vlada vašim poljem ljubavi, mogu krenuti u preispitivanja svoje emotivne prošlosti, tražiti greške I propuste, a čak se I okrenuti obnovi odnosa sa nekim od bivših partnera. Vaši napori da ponovo pokrenete neku priču pokazaće se u većoj meri kao neuspešni, jer jedino što ćete uspeti da ostvarite jeste po koji susret ili eventualno podsećanje na stare strasti. Tek od drugog dela septembra otvaraju se prave prilike, koje mogu ići kroz poslovni segment, ali I preko izlazaka, prijatelja, društvenih mreža.

Moguće je da će se u ovom periodu otvoriti više prilika, a vi ćete morati da pažljivo odaberete na koju ćete stranu usmeriti svoje nade. Oni u emotivnim vezama I brakovima mogu u prvom delu septembra imati kraćih sukobljavanja sa voljenom osobom. Postoje situacije koje vi I partner morate da razrešite I verovatno će na površinu isplivati I neke stvari koje ste do tada gurali pod tepih. Ipak, drugi deo meseca doneće vam potrebnu stabilnost I mir.

Posao

Iako ćete vi lično biti u velikoj meri raspoloženi da se posvetite poslovnom segmentu I sredite ga, prva polovina meseca je prilično nepovoljna po vas. Teško ćete pokretati ono što ste isplanirali, a postojaće I problem u dogovorima I komunikaciji sa bitnim saradnicima I poslovnim partnerima. Moguće je da će se kod pojedinih sve ovo odraziti I kroz veće promene na koje niste računali ili čiji se obim pokazuje kao prevelik. Komplikovano je uklopiti se I postojaće napetost, koja će se odražavati I kroz loš odnos sa kolegama.

Ipak, od pred kraj prve dekade meseca, Jupiter ulazi u vaše polje poslovnih okolnosti, svakodnevice I obaveza I slobodno možete računati da će vam njegov uticaj u ostatku perioda doneti podršku I stabilizovati vas. Od tog momenta kreće solidno vreme I za one koji tek traže posao. Drugi deo meseca donosi više mogućnosti za solidne saradnje, za velike zaokrete u poslovanju I za jače finansijske prilive. Ovo je vreme pogodno I za jače okretanje ka stranim firmama I inostranstvu generalno.

Zdravlje

Prva dekada meseca može doneti jače probleme onima koji već imaju tegobe vezane za probavu I stomačni deo. Ulazak Jupitera u vaše polje zdravlja krajem prve dekade donosi mogućnosti za lakši oporavak, ali I generalno kod Bikova podiže vitalnost I energiju.

BLIZANCI

Ljubav

Istina je da Jupiter tokom ovog perioda ulazi u vaše polje ljubavi, ali slobodni Blizanci će na pravi način moći da iskoriste njegov uticaj tek u poslednjoj dekadi septembra. Naime, vladar vašeg znaka će većim delom ovog perioda ići retrogradnim hodom, vi ćete često biti okupirani emotivnom prošlošću, razmišljaćete previše I kalkulisati u novim poznanstvima I teško ćete se opuštati I prepustiti dešavanjima.

Odmah da napomenem – tu emotivnu prošlost batalite, od toga teško da će ponovo biti nešto, čak iako obnovite kontakt sa nekim bivšim partnerom, dešavanja će biti kratkotrajna I vrlo brzo ponovo zgasnuti. Evidentno je da ćete tek u trećoj dekadi biti spremni da se prepustite čarima novih ljubavi, verovatno zbog toga što osobi koja se u ovom periodu pojavljuje nećete moći da odolite.

Zaboravićete na svoj strah I nesigurnost, na potrebu da zaštitite svoje srce I sa uživanjem ćete sa ovom osobom pojačati komunikaciju I susrete. Čak I da se ne otpočne konkretna nova veza u septembru, stvorićete fenomenalne preduslove I temelj za tako nešto početkom oktobra meseca. U emotivnim vezama I brakovima partner je trenutno u mnogo boljoj poziciji od vas. Bilo bi najbolje da se prepustite njegovom vođstvu, jer ćete vi često biti malodušni, umorni I previše nervozni. Voljena osoba će biti vaš oslonac.

Posao

Pomračenje Sunca početkom septembra I pomračenje Meseca polovinom ovog perioda imaće veliki uticaj na vaš poslovni segment, jer pogađaju vaše polje privatnog posla, osnove, poslovnog temelja, kao I polje karijere. Evidentno je da je pred vama jedan napet period, pogotovo što I vladar vašeg znaka većim delom meseca ide retrogradnim hodom.

Blizanci će morati da dobro “protresu” sve ono što su u prethodnom periodu radili, da provere koliko su njihovi poslovi sigurni, da uvedu promene koje im se verovatno neće dopasti, ali koje su sada neophodne da biste mogli da isplivate iz ovog komplikovanog vremena. Sve do poslednje nedelje septembra moraćete da se borite I sa teškoćama u dogovorima, sa kašnjenjima I problemima sa tehničkim sredstvima. Period je nepovoljan za one koji tek traže posao, a pojedini od zaposlenih će se možda suočiti I sa prestankom radnog odnosa. U seprembru biće evidentan I udar na vaš finansijski segment, pa pamet u glavu – nije vreme za opuštanje I “lako ćemo” fazon.

Zdravlje

Iako Mars, koji vlada vašim poljem zdravlja ima solidne postavke tokom septembra, ipak vaš vladar Merkur, ide retrogradnim hodom, pa je u prve dve dekade meseca neophodno obratiti više pažnje na stanje organizma. Potreban vam je odmor da biste obnovili svoju energiju, kao I velika posvećenost sebi.

RAK

Ljubav

Emotivne veze I bračni odnosi Rakova su tokom septembra na velikom ispitu. Istina je da će Jupiter ušetati krajem prve dekade u vaše polje doma, ali to ne znači da su pod njegovom zaštitom I oni odnosi kojima je već odavno “istekao rok trajanja”. NI pomračenje Sunca ni pomračenje Meseca, a oba se dešavaju u prve dve dekade septembra, ne idu vam na ruku. Evidentno je da će od samog početka perioda krenuti problem u komunikaciji sa partnerom, a više je nego verovatno da nešto što je do tog momenta bilo skriveno, može ugledati svetlost dana. Ovo mogu biti vaše ili partnerove tajne, ali I problemi koje ste uporno gurali pod tepih, nadajući se da će nestati. U suštini, do polovine septembra će verovatno sve biti rešeno – ostajete li zajedno ili ne.

Oni parovi koji prevaziđu nastupajuće probleme imaju odličan ostatak septembra I evidentno je da će se njihova povezanost samo produbiti. Slobodni pripadnici znaka su nešto povučeniji u prvoj dekadi, dok se već u drugoj otvaraju prilike za nova poznanstva I zanimljive kontakte sa suprotnim polom. Poslovni segment, ali I druženja sa prijateljima, društvene mreže – mesta su gde bi se potencijalni partner mogao pojaviti. Komunikacija može krenuti dosta dobro, ali bez žurbe – tek poslednja dekada je odlična za ljubav.

Posao

Ni u poslovnom segmentu situacije neće funkcionisati lagano. Vaše polje posla I novca, kao I dogovori I komunikacija sa saradnicima pod pritiskom su zbog pomračenja Sunca početkom septembra. U prvoj dekadi budite oprezniji po pitanju baratanja novcem, a moguće je da će vam dogovori na koje ste računali u poslednjem momentu biti “izmaknuti iz ruku”. Neki od vas se sada mogu suočiti I sa dosta neprijatnim informacijama, pa čak I gubitkom posla.

Pomračenje Meseca, vladara vašeg znaka, dešava se polovinom meseca I to u polju stranaca, planova, a “potkačiće” opet sve ono vezano za posao I kontakte sa poslovnim partnerima. U suštini, tek je poslednja dekada septembra rasterećujuća po vas. Nikakvi ekstra značajni pomaci se neće u tom trenutku dogoditi, ali ćete vi makar moći da odahnete I da se posvetite stabilizaciji poslovnog, a naročito finansijskog segmenta. Baš te finansije biće prilično bolna tačka za sve Rakove – obratite pažnju na investicije I regulišite dugovanja I obaveze koje imate.

Zdravlje

Stres I nerviranje mogu tokom septembra biti glavni pokretači zdravstvenih tegoba. Tek ulaskom u treću dekadu okolnosti se raščišćavaju, dajući vam mogućnost da se oporavite I stabilizujete. U međuvremenu – potrudite se da vodite računa I o svom fizičkom, ali I mentalnom zdravlju.

LAV

Ljubav

Jupiter vlada vašim poljem ljubavi I njegov ulazak u znak Vage, znak harmonije I partnerstava I vaše polje komunikacije, susreta, novih poznanstava – doneće vam više šansi da se po ovim pitanjima pokrenete. Ipak, ne treba zaboraviti da je pomračenje Sunca, vašeg vladara početkom meseca značajan događaj za vas lično I da će se svakako odraziti I kroz vaše emotivne odnose. Osećaj da neke stvari morate promeniti što pre u emotivnim vezama I brakovima postaće jako naglašen I sigurno je da će neki odnosi u ovom periodu biti poljuljani, čak I na granici prekida. Skriveni problemi mogu isplivati na površinu I neophodno je da se vi I voljena osoba postavite odgovorno prema vezi ili braku.

Prva dekada je naročito “stegnuta” I odnos može biti distanciran I zahlađen. Da bi se stvari popravile, neophodna je dobra komunikacija I spremnost za dogovor, što će vam Jupiter I omogućiti. Neki od vas će na najbolji mogući način “spasiti” svoje emotivne relacije, tako što će sa partnerom otići na par dana negde daleko od svih….moguće je povratiti dogovor, ali I strast, pa nemojte odustajati tako lako ako u vašim vezama nešto “škripi”.

Što se slobodnih pripadnika znaka tiče, vi neke situacije morate “prelomiti” u sebi. Ovo može biti konačno odustajanje od bivšeg emotivnog partnera sa kojim pokušavate da obnovite odnos, ali se može odraziti I na taj način da shvatate da se uzalud trudite oko nekoga ko vam je simpatičan I da od tog posla I cele priče nema ništa. Ne brinite, od polovine meseca dolazi vaše vreme za uživanje, strast I ljubav!

Posao

Pomračenje Sunca u polju posla I novca, ali I pomračenje Meseca u polju koje obuhvata krize, promene, preokrete I novac od ugovora svakako će uticati na vaš poslovni segment. Ono što do sada nije funkcionisalo kako treba I za šta ste vi već znali da je teško da ćete uspeti da ostvarite, sada će doći do konačnog kraja. Lavovi će shvatiti da su im neophodne promene, neki od vas će napraviti kompletan zaokret u poslovanju, dok će drugi staviti tačku na trenutne radne pozicije I okrenuti se traženju novog posla koji će ispuniti njihove potrebe.

Od drugog dela meseca situacija će krenuti da se raščišćava I povoljne okolnosti će se velikom brzinom pojavljivati pred vama. I privatni poslovi će krenuti uzlaznom linijom. U suštini, ovaj period trebate da shvatite kao veliku mogućnost koju vam nebo daje da ostavite ono što ne valja I okrenete se onom što je isplativo po vas. Do kraja druge dekade finansijski segment će “klackati”, mogući su jači troškovi, kašnjenja isplata, a ovo definitivno nije vreme za investicije.

Zdravlje

Stres će prouzrokovati jači pad imuniteta koji će biti naročito naglašen u prve dve dekade septembra. Moraćete da nađete način da se I fizički, ali I psihički dignete – kroz odmor, kroz zdrav način ishrane, kroz blagu rekreaciju I opuštanje.

DEVICA

Ljubav

Komplikovan emotivni mesec je pred Devicama. Pomračenje Sunca dešava se u vašem znaku, vaš vladar Merkur ide retrogradnim hodom, a pomračenje Meseca je u polju ozbiljnih partnerstava. Takođe, u polju doma dva malefika – Saturn I Mars samo će dodati opterećenje na celu situaciju. No, idemo redom – od samog početka perioda biće evidentno da su emotivne veze I bračni odnosi na velikoj raskrsnici.

One relacije u kojima već odavno situacije nisu kako treba, proživeće jedan težak ispit I sigurno je da će neke od njih prestati da postoje. Moram da napomenem da ni vi ni partner nećete imati dovoljno snage da samostalno “iščupate” odnos, ono što će biti neophodno jeste da oboje shvatite da je vaša veza u dubokoj krizi I da se morate posvetiti pokušajima da spasete što se spasti da. Želim vam posvećenost, odgovornost prema odnosu sa voljenom osobom….i sreću….jer će vam svakako biti neophodna. Ako postoji tajni emotivni odnos, bez obzira na to da li ste zauzeti ili slobodni – ovde će biti velikih krahova…

Ni slobodni pripadnici znaka neće lako proći kroz ovaj period – u prve dve dekade vi ste “ni tamo ni ovamo”….ne znate šta želite, čas se okrećete bivšim partnerima, čas samujete, čas se uplićete u kombinacije I seksualne afere I aferice. Tek od početka treće dekade počećete da se oporavljate I da vam polako “sviće”. No, prave emotivne prilike, na žalost, ostaće tek za oktobar mesec.

Posao

Jupiter ulazi u vaše polje posla I novca krajem prve dekade meseca, ali ćete njegov pozitivan uticaj osetiti tek pri kraju septembra. Pre toga, pred vama je nezgodan I prilično naporan put kroz poslovne vode. Pomračenja Sunca I Meseca delovaće najviše u vašim poslovno partnerskim relacijama I moguće je da će se neke saradnje u ovom periodu okončati, a neki od vas čak mogu ostati I bez radnog mesta.

U kolegijalnom okruženju će biti mnogo nesuglasica, čak podmetanja I evidentno je da će komunikacija I sa onima sa kojima neposredno radite, ali I sa spoljnim saradnicima biti jako komplikovana. No, nije sve tako crno – kada u poslednjoj dekadi meseca vaš vladar krene direktnim hodom I počne da izlazi iz svoje senke, neke propuštene prilike će se ponovo otvoriti pred vama. Takođe, uspećete da rešite jače poslovne probleme I polako počnete da stvarate odlične temelje za period koji je tek pred vama, tokom oktobra. U finansijskom segmentu – tek u trećoj dekadi očekujte oporavak I stabilizaciju.

Zdravlje

I kod vas će nagomilani problemi prouzrokovati napetost I stres koji će se svakako odraziti na vašu zdravstvenu situaciju. Učinite ono što je do vas da olakšate sebi – odmarajte se, relaksirajte, trudite se da vodite zdrav život.

VAGA

Ljubav

Drage Vage, ako imate emotivnog ili bračnog partnera, a neke stvari krijete od njega, možda biste trebali da razmislite da bi bilo dobro staviti tačku na sve ono što je tajno…naime, pomračenje Sunca u vašem polju tajni, kao I retrogradni Merkur koji će boraviti tu tokom celog septembra, mogu izneti na svetlost dana neke situacije za koje biste vi voleli da se o njima ništa ne zna.

Naročito je prva dekada meseca opterećujuća I tada bi trebali da budete jako na oprezu. Jupiter ulazi u vaš znak krajem prve dekade septembra I u njemu će boraviti do oktobra naredne godine. Već tokom ovog meseca postaće evidentno da je vreme da svoje emotivne ili bračne relacije dobro preispitate I razmislite vredi li ostajati u njima ili ne.

Pošto je evidentno da je ravnoteža u vašim emotivnim odnosima narušena, ili se potrudite da je povratite ili konačno sami sebi priznajte da treba dići ruke od svega. I za jedno I za drugo ćete imati velike mogućnosti, pa vama na volju šta ćete I na koju ćete stranu…..U svakom slučaju, partnerski odnosi će se stabilizovati u drugom delu meseca. Oni pripadnici znaka Vage koji su slobodni, sa Venerom u polju ličnosti I Jupiterom koji će brzo “ušetati” kod vas – imaju I više nego dovoljno prilika da se em dobro zabave, em osvoje osobe koje su im zanimljive. Doduše, prilika će biti više, pa je pitanje da li ćete baš tako lako moći da odlučite ko je osoba za vas. U svakom slučaju – odličan period je pred vama!

Posao

Za vas je najkomplikovanija prva dekada meseca što se poslovnog segmenta tiče. Mnogo toga će izgledati neizvesno, nerviraćete se I pokušavati da ostvarite svoje planove, što neće ići ni malo lako. Doduše, I period oko pomračenja Meseca, polovinom septembra doneće takođe momente napetosti, naročito u najbližem poslovnom okruženju, ali ćete ovo relativno lako prevazići.

U suštini, ulazak Jupitera u vaše polje ličnosti krajem prve dekade ovog perioda, otvara pred vama jedan izuzetan period, kada ćete itekako moći da napredujete I ostvarite u ono što želite. Lako ćete moći da odlučite da li je postojeće radno mesto ono što želite I bez velikih problema ćete uvoditi promene koje su vam neophodne. Od treće dekade sve ovo će se dodatno pojačati, a tada vam idu I najbolje finansijske prilike tokom ovog meseca. Ako tražite posao, počnite sa većim aktivnostima u drugom delu septembra, a sigurno je da I zaposlenima idu jači prihodi od povremenog ili dodatnog angažovanja.

Zdravlje

Prve dve dekade donose komplikacije u zdravstvenom segmentu, što će se odraziti I na vaše fizičke, ali I mentalne snage organizma. Pad imuniteta će biti jedna od posledica. Ipak, od početka treće dekade I ulaska Sunca u vaš znak, sledi vam brz oporavak.

ŠKORPIJA

Ljubav

Vladar vašeg znaka Mars, tokom celog meseca je u odličnim planetarnim postavkama. Kod onih u emotivnim vezama I brakovima ipak, ovo će biti promenljiv period, jer će se strast I želja smenjivati sa uvređenošću I raspravama. Polovinom septembra pomračenje Meseca se dešava u vašem polju ljubavi I emotivne veze I brakovi će tada biti “na udaru” – moguće je da će se pokrenuti priče o vašim ili partnerovim “tajnim aktivnostima” a sigurno je da će se sumnja I ljubomora uvući u vašu vezu. Na tapetu mogu biti vaša prijateljstva I partneru će smetati vaše “druženje” sa nekim, pogotovo ako oseća da su vaša osećanja tu donekle pomešana. Doduše, da se ne lažemo – pojedine Škorpije tokom septembra I mogu započeti tajnu emotivnu vezu sa osobom koja im je do tada bila prijatelj….Ako već nemate nameru da švrljate sa strane, možda biste mogli da pokušate da ostvarite sklad sa voljenom osobom.

Da prilika za tako nešto imate, to svakako stoji – samo je na vama da li želite iole da se potrudite. Moram napomenuti da one emotivne veze koje su na klimavim nogama već neko duže vreme, sada mogu prestati da postoje….Pred slobodnim Škorpijama je jedan izuzetno intenzivan emotivni period, ali daleko od lakog. Pomračenje Meseca u vašem polju ljubavi može vam doneti razočaranost u emotivnom segmentu, naročito ako ste se istinski trudili da nekoga osvojite. Ipak, dignite glavu visoko – prave emotivne prilike I kreću za vas tek u drugom delu septembra. Biće strasti na sve strane, uživajte!

Posao

Poslovni mesec će započeti burno. Pogotovo je prva dekada turbulentna, jer će izvući na površinu loše odnose sa nadređenima I pojedinim saradnicima. Malo je verovatno doduše da će vam ovo napraviti trajnije probleme, ali vas definitivno u tim danima može izbaciti iz takta. Takođe, moguće je da ćete shvatiti da ne možete da se oslonite na druge I da, ako ste računali na nečije obećanje, to sada slobodno možete da otpišete. Kako god okrenuli deviza – U se I u svoje kljuse – definitivno će biti vaš moto tokom septembra. I ovo do sada ste postigli najviše svojim trudom I samostalno, pa ćete tako funkcionisati I na dalje.

No, kada pregurate prvu dekadu, pred vama je mirno more u poslovnom segmentu I odlične mogućnosti za dogovore sa bitnim ljudima koji mogu biti povezani I sa inostranstvom. Ulazak Jupitera u vaše polje tajni pokrenuće velike planove koji već odavno “čuče” u vašoj glavi, ali će uticati I na vašu intuiciju, kreativnost I sposobnost da napravite I po koji tajni “dil” od kog ćete profitirati, I to dobro.

Zdravlje

Prva dekada septembra je posebno nepovoljna, I to naročito za starije Škorpije I one koji imaju hronične tegobe. Ugrožen je stomačni deo, probava, ali I kičma, noge. Od drugog dela meseca sledi vam značajan I brz oporavak. Vaša energija ponovo ide ka svom vrhuncu.

STRELAC

Ljubav

Venera je većim delom meseca u vašem polju prijatelja, izlazaka, društvenog života a krajem prve dekade priključiće joj se I Jupiter, vladar vašeg znaka. Slobodni Strelčevi mogu računati da će se pred njima otvoriti nebrojene ljubavne prilike, najizraženije tokom druge dekade septembra. Doduše, ako želite stabilan odnos I vezu koja će trajati nešto duže, a ne samo jedno leto, onda je treća dekada meseca prava za vas. Pojedini pripadnici znaka pokušavaće da obnove komunikaciju sa bivšim partnerom, što će doneti promenljive rezultate. A I što biste se vraćali na staro, kada će vaš “rejting” u društvu skočiti I kada ćete lako “upadati u oči” pripadnicima suprotnog pola…

Kod onih u emotivnim vezama I brakovima I nemam toliko “slatku” sliku. Naime, prva dekada je dosta nepovoljna, planovi sa partnerom se mogu duboko poremetiti, a lako će između vas dvoje dolaziti do trzavica I razmimoilaženja. Komunikacija sa voljenom osobom će biti dosta loša I vladaće nerazumevanje I konfuzija. Polovinom meseca pomračenje Meseca u polju doma je takođe problematično – jer može doneti I probleme u braku, ali I mešanje porodice u vaš emotivni život. Tek od treće dekade situacija se smiruje I raščišćava. Nadamo se da ćete uspešno proći kroz septembarske “zamke”.

Posao

Definitivno je pred vama mesec velikih promena u poslovnom segmentu. Sve će krenuti dosta turbulentno, pomračenjem Sunca u polju karijere. Odnos sa nadređenima će se naglo pogoršati, a vi ćete možda biti primorani na neke promene koje vam nikako ne prijaju. Pojedini Strelčevi mogu biti uslovljeni, ograničeni na trenutnim pozicijama, ali će neki od vas svakako doći I u situaciju da ostanu bez posla. U ovom periodu su neophodni mir, strpljenje I naravno – bez nekih ishitrenih odluka!

Posle “drmajućih” desetak dana, Jupiter kao vladar vašeg znaka ulazi u Vagu I od tog momenta pred vama će se otvoriti potpuno nove I drugačije mogućnosti. Vaga vlada šansama, kontaktima, vezama, I tranzit Jupitera kroz nju doneće vam neočekivane prilike za promenu I prosperitet. Već od drugog dela meseca situacije će krenuti da se menjaju u vašu korist, pa se spremite da “ulovite” šanse koje će vam se otvoriti. Što se finansijskog segmenta tiče, druga polovina meseca vam donosi poboljšanje materijalnog stanja.

Zdravlje

Vaše fizičko I psihičko stanje će uglavnom tokom septembra meseca biti više nego dobro. Doduše, imaćete povremeno manje stresove, naročito u prvoj dekadi I polovinom meseca, ali se to neće znatnije odraziti na vaše zdravlje.

JARAC

Ljubav

U emotivnim vezama I brakovima tokom septembra će komunikacija biti ključni problem. Od samog početka meseca stvari između vas I partnera neće krenuti baš najbolje, a evidentno je da ćete vas dvoje često dolaziti u sukobe I zbog najmanjih sitnica. Naročito je period do kraja prve polovine meseca komplikovan I trebaće dosta truda I sa vaše I sa strane voljene osobe da se ovo vreme pregura.

Pojedinim Jarčevima se druge osobe mogu mešati u odnos, a sigurno je I da će se povremeno javljati sumnja I ljubomora I kod vas I kod partnera. Doduše, neki od vas neće odoleti nekom tajnom flertovanju ili kratkotrajnoj avanturi….ali bi bilo dobro da ovo zaobiđete, jer je više nego verovatno da će vas voljena osoba “nanjušiti”, što u najavi donosi velike probleme. Krajem meseca ćete naći potrebnu snagu da konačno stavite tačku na neke sukobe I da povratite stabilnost u svoje emotivne relacije. Što se slobodnih pripadnika znaka tiče, Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi tranzitiraće kroz polje karijere, pa je evidentno da ćete najviše emotivnih prilika imati kroz posao.

Neki mogu započeti aferu na poslu koju će hteti da sakriju od radoznalih očiju. Otvorene su vam I mogućnosti preko prijatelja ili društvenih mreža. Možda neke od ovih priča neće imati trajnu vrednost, ali će vam svakako pružiti uživanje…

Posao

Pomračenje Sunca je u vašem polju planova, ekspanzije, inostranstva. Pomračenje Meseca u polju komunikacije, dogovora, kraćih putovanja. Na sve ovo – vladar vaših poslovnih okolnosti I svakodnevice Merkur, ide sve do kraja druge dekade retrogradnim hodom. Kada sve saberemo I oduzmemo – pripremite svoje živce I strpljivost tokom većeg dela septembra.

Mogući su veći problemi sa stranim saradnicima, a definitivno morate obratiti pažnju na komunikaciju, papirologiju I bitne dogovore, jer sve pokazuje tendenciju da vas usporava ili da vam se u poslednjem trenutku izmakne iz ruku. Ono što je najbitnije jeste da pokažete veliku prilagodljivost I spremnost na kompromis. Jupiter jeste ušao u vaše polje karijere, ali ćete morati da budete mudri da biste na pravilan način iskoristili njegov uticaj. Stvari će polako početi da dolaze na svoje mesto u drugom delu meseca, a tada imate više nego dobre šanse da pokrenete sve ono što je bilo u zastoju. Finansije su u septembru vrlo promenljive, a naročito budite oprezni sredinom meseca, kada nije vreme za ulaganja, jer možete ostati na gubitku.

Zdravlje

Pošto je vladar vašeg polja zdravlja Merur, retrogradan tokom većeg dela meseca, obratite pažnju na hronične tegobe. Vreme je da se svom zdravlju posvetite malo više. Prva I druga dekada zahtevaju oprez prilikom fizičkih aktivnosti, ali I veće obraćanje pažnje u saobraćaju.

VODOLIJA

Ljubav

Sunce predstavlja vašeg emotivnog ili bračnog partnera, a početkom septembra će biti pomračeno. Očigledno je da će voljena osoba ili supružnik imati tokom ovog perioda velike probleme I da će biti neophodno da vi budete spremni da priteknete u pomoć I pružite rame za plakanje. Nemojte se “izmaći” iz situacija kada ste voljenoj osobi potrebni kao podrška, jer je neophodno da budete odgovorni prema osobi sa kojom ste u emotivnoj relaciji.

Postoji tendencija da će se neki od vas distancirati od partnera, ne shvatajući da njegovo ponašanje u suštini pokazuje da ima velike lične probleme sa kojima se teško bori. U ovom periodu je potrebno da budete širokih shvatanja I da prihvatite neke kompromise, čak iako vam oni nisu mili. I pored svih ovih saveta, itekako je moguće da neki od odnosa tokom septembra prestanu da postoje.

Ne podležite ishitrenim odlukama, period od drugog dela meseca doneće vam ponovo sklad I mir u vašim emotivnim relacijama….Slobodne Vodolije – planeta koja vlada vašim poljem ljubavi, Merkur, tokom većeg dela septembra biće u retrogradnom hodu. Moguće je da će biti manje ljubavnih prilika, a neki od vas će pokušavati I da obnove odnos sa bivšim emotivnim partnerima. U svakom slučaju, komunikacija sa onima koji vam se dopadaju će povremeno “klackati”. Ipak, ovo ne znači da je ovo mesec bez dobrih prilika za vas – od polovine meseca krećete sa mnogo jačim aktivnostima, a treća dekada septembra donosi vam pravo ljubavno ostvarenje.

Posao

I kod Vodolija će poslovni segment pretrpeti velike promene tokom septembra. Pomračenje Sunca pada u vaše polje tuđeg novca, ali I kriza I promena I u poslovnim partnerstvima može doći do situacija sa kojima ćete imati problem da izađete na kraj. Evidentno je da ćete imati velikih problema sa namicanjem potrebnih finansijskih sredstava, a moguće je da neki novac na koji ste računali, a koji vam je potreban za izmirenje obaveza, nećete moći da dobijete tako lako.

Takođe, polovinom meseca se u vašem polju posla I novca dešava pomračenje Meseca, što će dodatno doprineti da se osećate destabilizovano, ali I da shvatite da je potrebno što pre napraviti neke korenite zaokrete u poslovanju. Ipak, ulaskom Jupitera u vaše polje ekspanzija, planova, stranaca krajem prve dekade – vi lično ste dobili jednu moćnu podršku, koja će se aktivirati na pravi način u drugom delu septembra. Treća dekada meseca doneće vam neočekivani pokret ka novim saradnjama, a pojedini od vas će u tom periodu naći potpuno novi posao, ili se prihvatiti dodatnih angažovanja, koja će oporaviti vaš finansijski segment.

Zdravlje

Prva dekada meseca je nepovoljna u zdravstvenom segmentu, što će naročito osetiti pripadnici starije generacije. Mogući su problemi sa probavom, stomačnim delom, a mogli biste da odradite I krvnu sliku I proverite stanje krvnih sudova. Ostatak meseca donosi solidne zdravstvene prilike.

RIBE

Ljubav

Oni u emotivnim vezama I brakovima neka se “čvrsto drže” tokom ovog meseca…Naime, pomračenje Sunca dešava se u vašem polju ozbiljnih partnerstava I braka, a pomračenje Meseca u vašem polju ličnosti. Na samom početku septembra može doći do velikih problema u vašim emotivnim relacijama I više je nego izvesno da će se oni ponavljati, a ni vi ni partner nećete imati dovoljno snage da ih rešite.

Optužbe će “leteti” I sa vaše I sa strane voljene osobe, a evidentno je da neće donositi rešenje, već će vas samo dodatno uvlačiti u problem. Tek od drugog dela meseca otvaraju se prve mogućnosti da vi I voljena osoba počnete da rešavate nagomilane loše situacije. Kada Merkur krene direktnim hodom, tokom treće dekade, komunikacija će početi da se popravlja I stvari smiruju….Što se slobodnih pripadnika znaka Riba tiče, vas sigurno do polovine meseca čekaju neki teži momenti.

Očigledno je da postoje situacije sa kojima vi ne možete tako lako da izađete na kraj, možda je u pitanju usamljenost, a možda jednostavno ne možete ni na koji način da osvojite osobu koju želite. Reke suza će postati maltene standardne sve dok ne prođe pomračenje Meseca polovinom septembra. Od tog momenta vama slede neočekivani preokreti, okolnosti koje vam iznenada idu na ruku I više je nego izvesno da ćete se “podići” u kratkom roku. Treća dekada septembra je više nego dobra za ljubav. Načekali ste se, pa izvolite sada – uživajte u dešavanjima! Prilike vam idu kroz polje posla, preko izlazaka I društvenih mreža.

Posao

Septembar mesec testira vaše živce I u poslovnom segmentu. Saradnje I poslovna partnerstva će biti na velikom ispitu tokom prve dekade ovog perioda. Takođe, vaš odnos sa nadređenima se može jako pogoršati I evidentno je da ćete biti “stisnuti” I nekim kratkim rokovima, ali računajte I na to da će šefovi imati samo reči kritike za vas. Na sve ovo, vaša koncentracija I organizovanost je nikakva, pa su mogući propusti I greške, naročito što se tiče dogovora, poslovne komunikacije I papirologije. Polovinom meseca će vam verovatno izgledati kao da se sve oko vas urušava, što je naravno vrlo subjektivno gledište, a ostatak septembra će vam pokazati da se sve može srediti I brže nego što mislite. Vladar vašeg znaka, Jupiter, preći će u Vagu I vaše polje promena, kriza, novca od ugovora I njegov pravi uticaj ćete osetiti tek u drugom delu septembra. Pred Ribama su od tog perioda pozitivne promene, lako I brzo ćete se vratiti na stare poslovne pozicije, a pred vama će se otvoriti I šanse za poboljšanje finansijskog segmenta.

Zdravlje

Pripadnici starije generacije će u prvom delu meseca osetiti pogoršanje zdravstvenog segmenta. Psihički pritisak neće odgovarati ni mlađim Ribama, pa je neophodno da nađete vremena za opuštanje I relaksaciju. Poboljšanje prilika od drugog dela septembra.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM