Sanjarica

Magična mapa želja: kreativan način da ostvarite sve što zamislite

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Nekada je teško pratiti svoje snove ili se usredsrediti na samo jednu želju. Ipak postoji metod da dobijete ono o čemu sanjate, a zabava na tom putu vam je zagarantovana…
Po zakonu privlačenja, naše misli imaju toliku moć, te sve što je u našoj glavi, može se manifestovati u stvarnosti. Kako bi nam bilo lakše da se koncentrišemo na određene ciljeve u životu, pomoći će nam mapa želja, odnosno vision board. Svaki put kad pogledamo mapu želja naša podsvest upija informacije i aktivira zakon privlačenja da nam to manifestuje u stvarnosti i naše želje počinju da se ostvaruju.

Kako napraviti mapu želja?
Mapa želja se pravi tako što uzmemo veće parče papira i na sredini istog zalepimo našu sliku. Najbolje bi bilo da na toj slici budemo srećni, nasmejani, da nas podseti na taj trenutak kad je uslikana kad je pogledamo. Oko te naše slike koja je u centru lepimo slike stvari, događaja, situacija koje želimo da nam se dogode. Npr. želite novi automobil, nađite sliku automobila baš onakvog kakvog želite i zalepite na mapu, želite idealnu ljubavnu vezu nađite sliku zaljubljenog para i zalepite, želite da putujete na neko mesto zalepite sliku tog mesta, želite da budete uspešni u poslu zalepite sliku uspešnog poslovnog čoveka (žene), želite da imate svoju porodicu, nađite i zalepite sliku srećne porodice, želite da diplomirate, nađite sliku diploma (imate je u svakom Word-u) i na njoj napišite vaše ime i prizeme i zanimanje koje ste stekli, želite više novca, zalepite slike novca i tako dok ne popunite papir…

Ispod slika možete da napišete datum do kad želite da vam se ispuni želja, a korisno je i upražnjavati afirmativne rečenice u sadašnjem vremenu kao da su se već ispunile. Recimo, želite da odete na odmor u Pariz, zalepili ste sliku Pariza ispod napišite “Uživam u odmoru u Parizu!”

Kada napravite vašu mapu želja zalepite je na zid najbolje naspram kreveta da je vidite pred spavanje i ujutru čim se probudite. Preporučujem bar 5 minuta pred spavanje i 5 minuta nakon buđenja gledate u vašu mapu želja. I preko dana kad god ste u prilici, u prolazu, bacite pogled jer našoj podsvesti treba jako malo da pokupi informacije. Primetićete kako želje počinju da se ostvaruju, kako se pojavljuju ljudi i situacije koje vode do njihovih ostvarenja. Kada se ispuni neka želja možete sliku zameniti novom.

Slike koje lepite možete seckati iz časopisa ili pronaći na internetu, odštampati pa zalepiti. Nema pravila gde ćete koju sliku zalepiti na papiru, da li je istok, zapad, sever ili jug, levo, desno, gore dole nevažno je! Lepite gde želite, gde vam se sviđa, gde vam odgovara. To je vaša mapa, vaša budućnost! Vi ste moćni kreatori!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM