Sanjarica

Linija srca na dlanu-Raspolažete zdravim razumom

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Prema hiromantiji, linija srca važan je pokazatelj osećajnosti i svega onoga što se vrti oko ljubavi. Ona je odgovorna za to hoćete li i kako biti voljeni i voleti. Ona započinje ispod kažiprsta ili srednjeg prsta te se proteže do ruba dlana sa strane malog prsta. Ukoliko vaša linija srca započinje ispod srednjeg prsta rođeni ste da budete vođa, ambiciozni, samostalni, inteligentni te imate izražene osobine prosuđivanja i donošenja odluka. Manje ste osećajni i hladni prema drugima. Ukoliko vaša linija srca započinje između srednjeg prsta i kažiprsta ili ispod kažiprsta onda se obzirni i nežni prema drugima. Uz to ste i neodlučni, odnosno oprezni kada su drugi u pitanju, ali ste osoba od poverenja. Raspolažete zdravim razumom kada odlučujete. Ukoliko vaša linija srca započinje između kažiprsta i palca, osoba ste puna strpljenja, brige, dobronamerna i meka srca. Ako linija počinje neposredno ispod kažiprsta, onda ste zadovoljni vašim ljubavnim životom. Ako počinje ispod srednjeg prsta, ukazuje na sebičnost i materijalizam kada je ljubav u pitanju. Ako je linija ravna i kratka, imate visok seksualni nagon i niste preterano romantični. Ako linija započinje odmah između kažiprsta i srednjeg prsta, znači da svoje srce dajete suviše lako. Ako se linija spušta prema dole, znači da imate slomljeno srce. Ako je linija dugačka i krivudava, znači da lako iskazujete svoje emocije. Linija koja je paralelna s linijom glave otkriva osobu koja se dobro nosi sa svojim emocijama. Ako je vaša linija talasasta, dobar ste ljubavnik, ali vam nedostaje ozbiljnih odnosa. Krug na liniji se odnosi na razdoblje depresije u vašem životu. Sitne linije koje se protežu iznad linije ljubavi su znak sreće u ljubavi, a linije koje se protežu ispod linije ljubavi su znak razočaranja.
(cafe.hr)

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM