Sanjarica

Lav-Mesečni horoskop za septembar 2022.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Bili slobodni ili ne, tokom ovog meseca bi bilo lepo otputovati „negde daleko“ pa makar i na par dana. Zašto? Pa zato što vam drugi prostori donose mogućnost jedne osvežavajuće, vatrene, strasne priče. Da napomenem – od ovoga ako želite neku konkretniju vezu i stabilnost nema ništa, ali to ne umanjuje činjenicu da ćete se bar na kratko osećati kao na vrhu sveta. A ako imate partnera pa ste se malo „pronevaljalili“….pa dobro, ono što ne zna ni ne može ga boleti. A vi ćete se potruditi da ne sazna. U bračnim vezama imate u prvom delu meseca par jako lepih trenutaka sa partnerom. Moguće je da će nekim svojim potezima bukvalno da vam izmakne tlo pod nogama. Sada vam je to toliko potrebno, da malo zaboravite svakodnevicu i probleme. U emotivnim odnosima vi i partner pričate istim jezikom, ali se uopšte ne razumete. Jako vas nervira što njemu/njoj „svaka dlaka smeta“ a druga strana vas optužuje za iste stvari. Što se slobodnih Lavova tiče, vi ste postali prilično probirljivi. I dalje vam itekako odgovara da se drugi motaju oko vas pokušavajući da vas osvoje, ali ne žurite nigde. Svakog potencijalnog
„kandidata“ ćete itekako dobro proveriti kroz priču, kroz iščačkavanje kakva je to osoba i šta želi. Ukoliko niste u fazonu da sada stvarate dugotrajnije odnose, imate prilike za avanturu i seksualne kontakte. No, i pored želje za slobodom, možda ćete krajem meseca ipak pomisliti da je došlo vreme da se smirite.

Posao

Vladar vašeg znaka, Sunce, tranzitira kroz polje posla i zarada ali na samom početku meseca pravi dosta problematične aspekte koji prvenstveno govore o tome da ako planirate neku zaradu na brzinu, dobro razmislite da li je sve baš toliko isplativo. Ne kažem – neki će Lavovi u ovome proći dobro, ali budite ipak
oprezni. I poslednja dekada meseca je u istom stilu s tim što tada samo i isključivo morate voditi računa o legalnosti svojih poslova. Generalno, iskoristite ipak prvi deo septembra za bilo šta što planirate, jer će već kasnije sve ići mnogo sporije i otežanije, uz zastoje i vraćanja da se neke stvari ponovo odrade. Pomračenje Sunca (vi) u polju posla upozorava vas da vodite računa koga imate oko sebe i kome dajete poverenje ili pričate o svojim namerama, željama. Čuvajte svoju intelektualnu svojinu i nemojte drugima davati ideje „na tacni“. Retrogradno kretanje vladara polja posla i zarada, Merkura – u drugom će delu
septembra doneti izvesnu stagnaciju u oba segmenta. Ipak, ništa nije nerešivo, samo će biti potreban intenzivniji trud i upornost sa vaše strane.

Zdravlje

Moguće je da ste se u prethodnom periodu malo prepali od nekih simptoma koji su počeli da se javljaju i sada vrlo vodite računa o sebi. Šteta je samo što vas ovo neće držati dugo…Ipak i ovo malo vremena je dovoljno da promenite neke loše navike i da više osluškujete svoj organizam i njegove potrebe.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM