Sanjarica

Lav-Mesečni horoskop za jul 2022.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Mesec započinjete sa srećnom konjukcijom Venere i Jupitera u svom znaku. Sigurno je da će se tokom ovog perioda neki Lavovi dosta ozbiljno vezati za postojeće emotivne partnere i poželeti da svoje zajedništvo prodube ili ozvaniče. U bračnim odnosima je situacija prilično napregnuta jer retro Saturn neumoljivo gazi kroz polje porodice i aspektovaće ove planete kvadratom maltene tokom celog jula. Komunikacija će biti otežana a isto tako vi i bračni partner teško možete da se uskladite u većini pitanja. Različiti sistemi vrednosti, različiti pogledi na dešavanja u okviru doma praviće vam povremeno dosta velike probleme. Neki od vas će sve ono što ih nervira „žvakati“ u sebi i opterećivati se a svetu pokazivati nasmejano i ponosno lice. Nešto je bolja situacija u trećoj dekadi jula, kada Sunce pređe u vaš znak i donese vam sposobnost da nađete rešenje ili da se prema partneru postavite na drugačiji način. Za slobodne ovo jeste podsticajan period, jer prilika za zadovoljstvo i sreću ima više nego inače, jedino na šta moram skrenuti pažnju jeste da funkcionisanje i opstanak novozapočetih veza u velikoj meri zavisi od toga koliko ćete vi biti spremni da se posvetite odnosu. Ako ste mlađi pripadnik znaka ili još uvek niste spremni da se vežete i obavežete – sigurno je da ćete imati obilje šansi za avanturu i neobavezan provod.

Posao

Pun Mesec u polju poslovnih obaveza, odgovornosti i Mlad Mesec u polju podsvesti – sve ovo nagoveštava Lavovima da je sa radom na neki impulsivan, neadekvatan način završeno i da više morate uključiti svoju kreativnost, psihološki potencijal i razmišljanje da biste postigli ono što želite. Imate velike mogućnosti da sebe predstavite na najbolji način, ali ne može se osporiti da vam je polje tajni i podsvesti jako naglašeno tranzitom Sunca, Marsa i Merkura tokom većeg dela ovog meseca i da sve ono što hoćete da ostvarite i pokrenete morate prvenstveno dobro isplanirati i izanalizirati. Biće ovde i tajnih dogovora, strategija koje ostvarujete sa drugima daleko od radoznalih očiju. Dobre prilike se moraju prepoznati i delovati na pravi način. Konjukcija Venere i Jupitera u vašem znaku donosi vam novac, ali i kod vas je naglašen momenat da ono što ste se zadužili morate otplaćivati na vreme, jer postoje velike mogućnosti pokretanja sudskih postupaka i sukoba sa zakonom. Savet za vas je da budete tolerantni prema drugima, da pokušate da se ne nervirate u pojedinim situacijama i da ne čekate previše na to da vam drugi pomognu – sada najviše pomažete sami sebi.

Zdravlje

Sve ono vezano za zdravlje nije više za šalu ni malo. Saturn je vladar ovog polja i tokom celog jula kvadriraće vaš znak, mada će se uticaj najviše osećati kod pripadnika treće dekade Lava. Morate biti odgovorni prema sebi i svom organizmu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK