Sanjarica

Lav-Mesečni horoskop za jul 2021.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Posao: Na poslu vam je sve bolje i bolje. Period pred vama je odličan i iskoristite ga na najbolji mogući način. Poštovanje od strane nadređenih je na zavidnom nivou, ali takođe i od kolega. Kada ste u takvom kolektivu onda ne može biti loše, ali naravno, to ne smete zloupotrebiti, jer će onda svakako doći do problema.

Ako niste u radnom odnosu, slobodno kontaktirajte prijatelja koji ima veze sa inostranstvom i koji vam je već predlagao neki posao. Mislim da i te kako može da vam pomogne i savet je da mu verujete i da se svemu tome i posvetite na pravi način. Nemojte se plašiti neuspeha, jer i sami znate da ste neko ko sve može samo onda kada to iskreno i želi.

Ljubav: Poslovno ste zadovoljni i to zadovoljstvo će se preneti i na kuću. Bićete pozitivni i onda neće biti problema. Voljeno biće iz jednog razloga može pomalo patiti zbog ljubomore, ali ćete vi to već nekako rešiti. Ako niste zaljubljeni, vidim ogromnu mogućnost promene. Vidim da biste preko posla mogli da upoznate neku osobu, ali to neće biti osoba sa kojom radite, već ćete tu osobu upoznati preko osobe sa kojom radite. Biće neko ko je u nekom od vazdušnih znakova Zodijaka a što se tiče godina verovatno će biti par godina mlađa od vas.

Zdravlje: Mnogo se sekirate oko nečega što i nije tako važno. To može dovesti do povećanja krvnog pritiska, tako da naterajte sebe da budete drugačiji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM