Sanjarica

Jarac-Mesečni horoskop za januar 2021.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ljubav: Za Jarčeve u emotivnim vezama i brakovima januar sve do treće dekade može biti naporan i promenljiv. Emotivni partner i vi (a naročito vi) bićete skloni nekim prepucavanjima, vraćanjima na prošle greške, prebacivanjima, što ni malo neće doprineti da se vaš odnos učvrsti i stabilizuje. Oboje mislite da ste u pravu i niko neće želeti da popusti. Na sve ovo, vama se može pojaviti neko pored koga uspevate da zaboravite na sve probleme i pred zauzetima se otvara mogućnost tajnog odnosa. Možda ćete jedno vreme uspevati sebe da obuzdavate i da se kočite (jer tajne veze nisu nešto što je vaš fah), ali polovinom januara dolazi jedan intenzivan period kada možete popustiti. Ukoliko iz prvih dvadesetak dana meseca uspete da izađete bez ovakvih situacija, treća dekada bi vama i voljenoj osobi ili bračnom partneru mogla doneti smirivanje, više lepih dešavanja i povratak na one vaše utvrđene ljubavne staze. Razmislite dobro šta su vam prioriteti. Ukoliko ste usamljeni, konjukcija Saturna i Venere u polju podsvesti, tajni – vrlo često će vas vraćati u razmišljanja o nekome sa kim ste ranije bili u emotivnom odnosu. Moguće je da ćete želeti da se ponovo vratite ovoj osobi, ali vam zaista ne mogu reći da li bi to bilo ono što vam je potrebno u ovom momentu. Ako ne budete skloni vraćanju u prošlost, onda će vas samo privlačiti osobe za koje znate unapred da nisu za vas i da sa njima ne možete ostvariti onakvu vrstu veze kakvu želite. No, usamljenost može odraditi svoje, a vi se naći u priči koja će krenuti pod okriljem tajnosti.

Posao: Ovaj detalj ću odmah napomenuti – svim Jarčevima, ali naročito privatnicima, sredinom meseca ide jedan vanredan finansijski dobitak – budite na oprezu i “merkajte” prilike, red je da se taman malo novčano oporavite od troškova praznika… Generalno – nećete moći da se baš požalite na prilive novca, a neke svoje ideje i idejice ćete itekako uspevati da “prodate” zainteresovanima. No, da krenemo od početka – Sunce je u vašem znaku sve do treće dekade januara, a Merkur će kroz njega imati svoj retrogradni hod. Ovo je dobar momenat da se aktivirate, naročito ako ste u prethodnom periodu imali zastoja u poslovnom segmentu. Prilike koje ste propustili onda za svoje promovisanje, doći će na dnevni red opet. Prijaće vam potvrda vašeg doprinosa ili uspeha od strane nadređenih koja će doći u prvoj dekadi januara. Ako to ne bude unapređenje, biće makar novčani dobitak. Ne zaboravite, mlad Mesec je u vašem znaku, i očigledno je vreme da se aktivirate i pokrenete u svim segmentima!

Zdravlje: Planeta Merkur vlada vašim zdravljem, a pošto je u ovom mesecu u vašem znaku i to sve do kraja druge dekade u retrogradnom hodu, moraćete malo više da se pozabavite ovim životnim segmentom. Pripazite se padova i povreda, a gripove ili prehlade nemojte odbolovati na nogama, pošto su vam trenutno pluća i bronhije slaba tačka.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK