Sanjarica

Hromoterapija-Kako boje deluju?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Jos su stari Kinezi da svaka boja ima svoju moć.Moderna medicina je u tok novije vreme otkrila i dokazala da se u bojama i svetlosnom spektru krije jaka isceliteljka moc,razrađene su posebne terapiske metode koji se nazivaju kolor-terapija ili hromoterapija.
Polazi se od toga da koža poseduje fotoreceptore ratličite biohemiske strukture koji reaguju na fototalase različite dužine i elektromagnetskog intenziteta.Željena svetlost deluje na ćeliju, sve dok ona ne povrati svoju vitalnost i metaboličku aktivnost.A pošto je svetlost jedna od jakih energija,u ćelije se u suštini,putem talasa različitih boja,u zavisnosti od problema,unosi energija koja pomaže da se usposatavi energetski balans,a time dođe i do izlečenja.
Ova alternativna disciplina obuhvata i dijagnostiku i lečenje,a tačnost u utvrđivanju gde je u organizmu nastao ,,kvar,, kreće se i do 100 odsto.
Osnov ove nove alternativne grane i u detekciji i u lečenju leži u učenju Kineske tradicionalne medicine-da svaki ljudski organizam ima sedam čakri,,energeckih centara ili vrtloga,, i da svaka čakra ima svoju specifičnu boju.Kada neki organ oboli u predelu određene čakre,ona promeni svoju osnovnu boju i da bi se sve vratilou prvobitno stanje,što je suština lečenja.
Kako boje deluju?
1.Crvena je boja koja umiruje,pa se koristi kod zapaljenskih procesa.Takođe ubrzava krvotok.
2.Naranđžasta -opusta nerni sistem,deluje na smirivanje rada tiroidne žlezde, stimuliše prolaz kiseonika kroz pluća,ubrzava rad lenjih creva.
3.Žuta deluje stimulativno,naručito za aktivnost mišića.Kada se usmeri na abdomen,ubrzava lučenje želudačnih sokovai rad jetre.
4.Zelena je nesumljivo najbolja u terapiji jer ne može ni kod jednog zdravstvenog problema da nanese štetu.Ona pročišćije organizam,revitalizuje nerni sistem i ima čak sedativno dejstvo.U kombinacija sa plavom daje izvanredne efekte u lečenju stresnih stanja.
5.Plava smanjuje visok pritisak, oslobađa od napetosti,izuzetno deluje protiv nesanice,glavobolje,anksioznosti,depresije,nervne iscrpljenosti i efikasno sanira razne promene na koži.
6.Ljubičastva ubija apetit,pa se koristi protiv gojaznosti,utiče na naš metabolizam i razmenu.Koristi se i kod protiv nesanice.
7.Crno štiti- osim navedenih boja postoje bela i crna.Crna je neutralana i ne upija energije.Zbog toga se može nazvati zaštitnom bojom.
Bela je osnovna boja iz koje su nastale sve druge i predstavlja božansku energiju koja stalno pritiče u naš mozak.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM