Sanjarica

Devica-Mesečni horoskop za jul 2022.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sunce i Mars u znaku Raka vam odgovaraju jer su u skladnom aspektu sa vašim znakom, pa ćete imati više prilika za regulisanje svog emotivnog statusa. Pun Mesec se početkom jula dešava u vašem polju ljubavi i nagoveštava završetak jednog perioda kada ste više davali nego primali. Polovinom meseca imamo Mlad Mesec, ali u vašem polju uzvraćene ljubavi i naklonosti od strane drugih, tako da mi se čini da će neke stvari ipak doći na svoje mesto. U dužim emotivnim vezama i brakovima situacija je ipak dosta bolja nego što je bila, pa ćete mirnije moći da koračate kroz jul i da čekate prelazak Jupitera u vaš znak tokom narednog meseca. Planeta ljubavi će samo zakoračiti u vaš znak i krenuti retrogradnim hodom ponovo ka znaku Lava, tako da će se neke ljubavne prilike propustiti ili prolongirati za naredni period. Tajne veze i afere su i u ovom periodu dosta aktivirane, naročito će Device preko posla i poslovnih okolnosti imati tendenciju da „zalutaju“ u neki odnos za koji ne žele da bilo ko sazna. Potreban je oprez, naročito u drugom delu ovog meseca, čuvajte svoj ugled i čast, a čuvajte se i radoznalih pogleda koji mogu „provaliti“ šta se dešava kod vas. Neko će pokušavati da vas osvoji ne birajući sredstva i načine udvaranja, možda će vam ova nasrtljivost donekle smetati, ali generalno – prija vam kada se suprotni pol vrti oko vas….

Posao

Ne oklevajte da iskoristite podsticajne prilike za nove poslovne saradnje ili zaradu u prvoj dekadi ovog meseca. Već posle toga ulazite u jednu malo težu situaciju, što ne znači da nećete moći da funkcionišete na zadovoljavajući način, već da će biti potrebno ulagati mnogo više napora. Vladar posla i zarada, Venera, biće u napetom aspektu sa Saturnom iz polja komunikacije i pokreta. Vladar polja poslovnih obaveza ide retrogradnim hodom, ali će vam zato odgovarati prelazak Merkura u polje zarade od profesije, protekcije od strane drugih i veza i kontakata. Zbirno gledano – za sve ono što želite da aktivirate moraćete da sprovedete opsežne pripreme, da uključite strpljivost i da budete spremni na opstrukciju ili od strane drugih ili od okolnosti koje neće biti na vašoj strani. Špekulacije, rizici, zarade „na crno“ i zarade od privatnih poslova – ovo su mesta gde prilivi novca mogu biti povećani. Igrajte mudro, faktor iznenađenja i riskantnog ulaganja može se pokazati kao jako dobar, ali treba znati stati.

Zdravlje

Povremeni problemi sa kičmom, zglobovima. Vama je generalno stomak jedna od osetljivijih tačaka i u narednom periodu morate voditi računa o stresu, koji kod vas uvek izaziva probleme sa varenjem, nadimanje, nedefinisane bolove.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM