Sanjarica

Bik-Mesečni horoskop za maj 2021.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ljubav

Dragi Bikovi, i pored relativno komplikovane slike ovog meseca, vi nećete moći da kažete da ste u emotivnom segmentu nezadovoljni. Tranziti Sunca, Venere, pa čak i retrogradnog Merkura kroz vaš znak u potpunosti vam odgovaraju, donose vam veću energiju, komunikativnost, a definitivno ćete u očima suprotnog pola izgledati lepše i zavodljivije. Jupiter u vašem polju ljubavi kreće direktnim hodom krajem prve dekade ovog meseca, i otvara velike mogućnosti za nove priče i nove ljubavi. Do kraja prve polovine meseca možda ćete još uvek u mislima imati neko bivše emotivno partnerstvo, ali će dešavanja koja su pred vama vrlo brzo izbrisati te slike. Uživajte u ovom mesecu jer vam može konačno doneti ono na šta već prilično dugo čekate – novu ljubav i stabilnost, zadovoljstvo u njoj. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili bračnom odnosu, moguće je da ćete vi više „vući“ i potencirati na dešavanjima i komunikaciji, susretima sa partnerom. Baš ta komunikacija može povremeno predstavljati problem (ne zaboravite – Merkur je retrogradan!) pa vam se savetuje da sa mnogo tolerancije prilazite odnosu sa voljenom osobom. Želja za promenama ili definisanjem veze, a kod pojedinih i forma nezadovoljstva brzinom dešavanja, biće posebno naglašena u trećoj dekadi maja, kada su i najveće mogućnosti za povremene turbulencije.

Posao

Maj je uvek vaš mesec, pa će to i sada biti osetno, čak i u poslovnom segmentu. Nebo je u ovom periodu vrlo blagonaklono prema vama i pred Bikovima je vreme kada možete svojim radom, istrajnošću i upornošću stići do zaista dobrih rezultata. Istina je da vladar polja posla i novca, Merkur, ide retrogradnim hodom, ali njegove pozicije sada samo daju snagu vašim naporima. Napredovanje je sporo, ali stabilno, a rezultat je uvek i najvažniji, zar ne? Ono na šta morate obratiti pažnju jeste lična angažovanost, jer će vas dobri aspekti koji vas podržavaju pomalo „uljuljkati“ pa se može javiti lenjost i „lako ćemo“ fazon. Nemojte dozvoliti da propustite neke dobre prilike za napredovanje. Treća dekada će doneti mnogo više aktivnog uključivanja u poslovnom segmentu, ali tada je vreme i za neke trzavice u komunikacji sa saradnicima. Imajte uvek na umu da je varijanta kompromisa sada najbolje rešenje.

Zdravlje

Zdravstveni segment je tokom maja meseca prilično dobar. Ono na šta biste morali da obratite pažnju je ishrana, jer sem mogućnosti za višak kilograma, mogu se javiti i problemi sa stomačnim delom, ali i sa jetrom i žučnom kesom. Takođe, neophodno je da budete više u pokretu, rekreacija, šetanje…..

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM