Sanjarica

Olivera

Specijalnosti: Porodica, Posao, Smisao života, Zdravlje

Ja sam Olivera i više od 20 godina pomažem u rešavanju vaših životnih problema putem Lenormand karata i runa, a unazad nekoliko godina povezala sam se sa svetom vilenjaka.

Pomoću Lenormand karata “putujemo kroz vreme” i sagledavajući prošlost, uzroke koji su doveli do sadašnjih događanja, dajem smernice šta, kada i kako činiti da bi se što lakše i brže rešile vaše teške životne situacije. Ove karte ne samo da daju smernice, nego i upozorenja koja ne bismo smeli zanemariti.Odgovori na vaša pitanja vrlo su tačni i konkretni.

Za rešenje svih situacija o kojima nemate dovoljno saznanja iz svih područja života, možemo pitati i rune, koje će nam takođe dati celovit pregled vaše životne situacije i smernice kako rešiti postojeće probleme, a kormilo svog života možete uzeti u svoje ruke i postati gospodari svoje moći uz pomoć runskih zapisa. U svojem radu služim se s najstarijim futarkom, odnosno runskim pismom – Odinovim runama.

I na kraju naši dragi vilenjaci koji nam pomažu u svim kriznim situacijama kada ih zamolimo za pomoć. Ta draga vilenjačka bića dala su nam veliki dar-vilenjačke simbole koje koristimo za samopomoć. Svaki simbol sadrži u sebi posebnu energiju koja nam pomaže u svim kriznim situacijama, ali kada našeg vilenjaka zamolimo za pomoć.Bitno je i to da su naši motivi čisti. Vilenjaci su isključivo programirani na pozitivu i nikada nikome ne mogu naštetiti.Prema legendi o stvaranju planeta i usporednih svetova u Svemiru uz Anđele su pomagali i vilenjaci.Njihovo poslanstvo je da pomažu nama, ljudima.

Primetili ste da se u svojem radu služim drevnim metodama, a za otklanjanje negativnih i štetnih energija na vama i oko vas vrlo je moćna energija bilja. Biljke ne samo da imaju lekovita svojstva, nego i jako magijsko delovanje i zatražite li savjet, uputiti ću vas kako ćete si pomoći energijom bilja.

Najsretnija sam kada mi javite pozitivne povratne informacije da ste pri rešenju problema ili je vaš problem već riešen, jer vaša sreća je i moja sreća-vaš uspeh je i moj uspjeh.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK